SGPay - 3e generatie e-wallet en e-payment mobiele applicatie




SGPay Token is gebouwd op de Ethereum-blockchain in overeenstemming met de ERC-20-standaard. De SGPay-token (of kortweg SGP) is gebouwd als een utility-token voor gebruik op ons primaire platform SGPay . Het wordt overgenomen door onze technologiepartners en aangesloten handelaars.
Primair platform SGPay is een 3e generatie e-wallet en e-payment mobiele applicatie waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen, of aankopen kunnen doen met behulp van zowel cryptocurrencies als fiat-valuta's. Doel van het team is om van SGPay de toonaangevende e-wallet en e-payments mobiele applicatie te maken voor iedereen die in Singapore en de regio woont. Klanten kunnen hun boodschappen betalen, bioscoopkaartjes kopen, vluchten boeken en meer met SGPay . Ze kunnen ook de gewenste betaalmethode selecteren, in fiat-valuta of cryptocurrency bij geselecteerde verkopers.
SGPay en zijn tokens helpen om deze problemen op te lossen en bevorderen de groei van cryptocurrencies in Singapore en Azië. De uiteindelijke begunstigden van deze verbetering zijn de early adopters van cryptocurrency.
Ten eerste is SGPay een e-wallet waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen. Het heeft een ingebouwd incentive-systeem dat lagere transactiekosten toekent aan gebruikers die meer SGPay-tokens hebben. SGPay zal haar gebruikers toestaan ​​om ook transacties te doen met behulp van de tokens en om te betalen voor diensten met toegevoegde waarde op het platform.
Ten tweede biedt de toevoeging van SGPay aan het ecosysteem van betalingen gebruikers ook meer keuze en diversiteit voor betalingen in Singapore en Azië. Er is een kleinere kans dat een e-wallet monopolie krijgt en ongunstige voorwaarden oplegt aan gebruikers.
Ten derde zal SGPay pleiten voor het gebruik van cryptocurrency voor betalingen op regionaal niveau. Dit creëert een vertrouwde omgeving voor gebruikers die al vertrouwd zijn met het gebruik van e-payment apps. Nu dat cryptocurrencies worden gepromoot en ondersteund op een populaire betalingsapplicatie, zal het gebruik ervan dienovereenkomstig toenemen.
Volledige functieset
  • Toegankelijk vanaf mobiele apparaten op zowel Android als Apple iOS
  • Gedecentraliseerde tokens op de blockchain
  • 'Cold-Storage'-stijlportefeuille beschermt tot 99% van de crypto-items die bij ons zijn opgeslagen
  • Ondersteuning voor transacties met cryptocurrencies zoals de SGPay Network Token, Bitcoin, Ether
  • Ondersteuning voor storting / opname van fondsen uit Singapore Dollar
  • API's die zijn gemaakt om uitwisselingen tussen verkopers en gebruikers te ondersteunen
  • Volledige toegang voor gebruikers via hun persoonlijke sleutels (platform slaat geen sleutels op)
  • Ondersteuning voor betaalkaarten en creditcards tijdens de e-betalingsfase
  • Diepe integratie met marktleiders op het gebied van verzekeringen, reizen en andere
  • Inkomsten gegenereerd beloningssysteem ingebouwd in het platform
  • Ondersteuning voor lokaal ontwikkelde cryptocurrencies zoals Kyber Network Crystals, Zilliqa Tokens en meer
De volledige functieset van SGPay zal in fasen worden ontwikkeld. Zie onze routekaart in het laatste deel van onze whitepaper voor meer informatie over wanneer elke functie tijdens onze ontwikkelingsfase wordt geïmplementeerd.
BTT bisul:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset