МОМЕНТ НА ​​ASURA Първата платформа на eSports за самоуправление в света

са се увеличили значително през годините. Видяхме 
промени в начина, по който разглеждаме съдържанието, по-специално 
съдържанието, което виждаме в областта на онлайн и офлайн игрите. 
Статистиката за еSports се е увеличила значително през годините. 
Видът на игралното съдържание, което гледаме, както и начините, по които го гледаме, се 
развиват забележително.
Един от първите епортни турнири, които ще се проведат, е за популярната 
игра Spacewar, която се проведе в Харвардския университет на 19 октомври 1972 г., 
с зрители от по-малко от 1000 души. За сравнение, първоначалният 
международен турнир за онлайн игра Dota 2 през август 2011 г. 
получи над 1.5 милиона съпътстващи зрители, като първото 
е-спортно събитие в историята на живо .


Растежът на онлайн зрителската аудитория допълнително увеличи популярността на онлайн стрийминг уеб сайтове като Twitch.tv. Днес Twitch има 15 милиона ежедневни активни потребители, всеки от които консумира средно над 100 минути дневно съдържание1. Доклад за проучване на пазара, публикуван от Newzoo, разкрива, че само конкурентните есспори са генерирали 323 млн. Зрители през 2016 г. От този брой 162 милиона зрители се смятат за ентусиасти на eSports, а останалите 161 млн. Са смятани за случайни зрители.


Отделен доклад на Newzoo през 2017 г. показва, че през 2016 г. са имали над 2 милиарда активни геймъри по света, генерирани в индустрията приходи от 101,1 млрд. Долара. 
Този ръст на приходите от метеориите е привлякъл големи спонсорски сделки от всички области на хазартната индустрия, от производители на хардуер като NVIDIA и AMD, до софтуерни разработчици като Microsoft. Дори дигитални медийни гиганти, като Facebook и YouTube, се включиха

Световната платформа Asura

Asura World е платформа за самоустойчива eSports, която се фокусира върху екосистемата на общността като цяло. 
Платформата Asura World може да бъде разделена на четири ъгъла:
  1. Залози за епорт
  2. Професионални ръководства
  3. Общност и хостинг на турнири
  4. Форум и дискусия.
Fueling Asura World е ASA Coin, NEP-5 токен, който осигурява набор от функции и полезност в платформата.
Това ще се използва като монета за плащания, залози и залози и ще стимулира споделянето на качествено съдържание, професионалните ръководства, форума и др.
Asura World ще осигури безплатно и платено съдържание. Платформата ще предлага и множество възможности за членовете да печелят жетони, като хостват турнири и / или допринасят съдържание, което осигурява стойност на общността. 
 Платформата първоначално ще се съсредоточи върху четири основни игри:
  • Counter Strike: Глобални операции
  • Дота 2
  • King of Glory (понастоящем най-популярното мобилно приложение MOBA в Китай). 王者 荣耀
  • Лигата на легендите
Добавянето на нови игри ще се разглежда в бъдеще.


Онлайн залагания на eSports

Тъй като популярността на eSports продължава да се увеличава, и пазарът 
за онлайн залагания и залагания. През последните години наблюдаваме 
бързо покачване на този пазар, като съобщените цифри показват, 
че заложените в eSports игри през февруари 2016 г. са заложили огромни залози в размер на 649 милиона щатски долара. Тази 
"официална" цифра не отчита залози на нерегулирани пазари, които 
Eilers & Krejcik Gaming изчисляват общата сума до $ 5,5 млрд. 
Долара както за парични, така и за цифрови активи (напр. За кожа) 4.
Eilers & Krejcik Gaming продължават да прогнозират, че глобалните eSport залагания ще 
достигнат до USD 12,9 млрд. До 2020 година. Смята се, че този оборот 
ще генерира приходи над 1 милиард щатски долара за платформи и 
оператори на eSports само от пазара на залагания и залози.
Платформата Asura World има за цел да подпомогне прехода от традиционните 
eSports залагания чрез парични и кожни залози в по-справедлив и 
етичен пазар, използващ цифрова валута. Платформата ще създаде приятелска 
среда за геймърите да следят и участват в събитията на eSports, както 
и да правят залози и залози на любимите си отбори и резултати.


Система за залагания
Всичко в Asura World се фокусира върху подобряване на потребителския опит и
поддържането на чудесна общност. Целта ни е да включим общността
в процеса на вземане на решения за възможно най-много аспекти на платформата, като
постепенно я превърнем в истинска самоустойчива платформа за eSports.
Искаме потребителите да изпитат нещо ново и вълнуващо във всяка от 
дейностите, в които участват, особено по отношение на залаганията и 
залаганията.
Какво разделя Asura World eSports от залагания от традиционните 
залагания на eSports ?
  1. Уникални правила за залагания
    Те ще включват нов набор от залози, които са по-фокусирани върху eSports, фокусирани върху игри и произволни от традиционните платформи.
  2. Залози, гласувани
    от общността За разлика от текущите платформи за залагания на eSports, Asura World позволява на членовете да предложат собствени идеи за залагания. Печелившите селекции ще бъдат възнаградени с монети ASA.


Професионални ръководства Подобно на която и да е дисциплина, има голям пазар в общността за игри за наставничество и ориентиране, както за конкурентни, така и за случайни играчи.
Вместо да имат амбициозни геймъри да се успокоят за остарели методи на обучение като наблюдаване на професионалните играчи в YouTube, Asura World има за цел да предостави задълбочени анализи на играта, за да ходи на играчите чрез сложните детайли на професионалния геймплей. Това ще включва преподаване на професионални процеси за вземане на решения, печеливши стратегии, изграждане на елементи, изграждане на умения, ситуационни съвети и т.н.
Разбираме, че зад всеки успешен студент трябва да има опитен треньор. За да предоставим възможно най-доброто ръководство, ще наемем професионални геймъри и ги насочим чрез процеса на преподаване, така че всички споделени знания да бъдат ефективно разбрани и погълнати от общността.
Професионалните ръководства ще бъдат достъпни във видеоклипове заедно с коментарите и анотираните изображения, тъй като изследванията показват ясно превъзходството на използването на движещи се, звукови и визуални знаци за учене върху обикновен текст.
Цялото видеосъдържание на платформата се хоства частно и поддържа Single Sign-On (SSO), използвайки протокола SAML 2.0 (Security Marking Language). Възможността за настройка с Active Directory или други доставчици на идентичност също ще бъде налице. Видеосъдържанието е защитено от собствения доставчик на идентичност на Asura World - Протоколът за управление на цифровата идентичност на Asura World.
Asura World разполага с протоколи за намаляване на пиратството на съдържанието на платформата, включително списък с бели имена, ограничения на IP за изтегляне и др.
Общност на сватовство и турнир

Споразумение за срещи в Общността Една от основните причини, че пазарът на eSport е един от най-бързо развиващите се пазари на 21-ви век, е просто, че хората по света са конкурентно по своя характер. Всеки има вродено желание да се състезава, да печели и да излиза сред своите връстници.
Вместо да гледаме и да залагаме на професионалистите, ние признаваме търсенето на редовни играчи и екипи да упражняват и да демонстрират своите умения.
Asura World's Community Matchmaking, потребителите на платформата могат да излязат на сцената и да имат свои собствени 1в1 или 5в5 мача. За да се поддържа справедливостта, и двете страни ще се споразумеят за предварително зададени условия за мач (игра, условия на мачовете и заложена сума). При завършване на подбора на сроковете заложените средства ще отидат в Asura World Escrow, където се начислява такса за обработка. Съвпаденията се удостоверяват автоматично от API за игри. API автоматично изчислява резултата от мача, резултатите се сравняват с оракулните правила, определени от платформата, след което платформата ще обработва съответните печалби от Escrow.


Общностни турнириВ Asura World някои от нашите екипи имат опит както в организирането и участието в собствените си местни е-спортни турнири, така и в разбирането на трудностите, които стоят зад него. Проблеми често възникват, като например отсъствия от отбори и сблъсъци по време и пренебрегвани подробности могат да доведат до значителни проблеми по-късно в турнира. Трудно е да управлявате малко турнира плавно през локална мрежа, но това е различно.
Asura World ще премахне стреса и препятствията за малките организатори на турнири, с вградена платформа за общността на турнири. Това ще предложи на потребителите възможността да провеждат кръгли роби и групови етапи както за мачове 1v1, така и 5v5.
Организаторите просто влизат в Asura World, кликват върху бутона "Community Matchmaking" и изберете "Community Tournament". След това организаторът ще избере своя стил на турнира, броя на отборите, които участват в турнира, общия награден фонд, печелившата дистрибуция, времето за начало и още няколко малки подробности, за да се осигури плавен турнир.
За да се гарантира, че Asura World Community Tournaments се изпълняват както бързо, така и безпроблемно, организаторите са задължени да платят малка хостинг такса в ASA монети за всеки турнир. На всеки турнир ще бъде разпределено максимално време за изпълнение от 48 часа.
Форум и дискусия (Читалня ) Asura World предлага цял форум, който позволява на потребителите да общуват, да споделят идеи и да се забавляват. Форумът е разделен на секции:
  • Общ
  • Дискусии по мачовете
  • Хуморно съдържание
  • Разкази
  • Дискусии по геймплей
  • Съвети и трикове
  • Други.
Насърчаваме потребителите да останат и да се социализират в общността, като популяризират по-обединена платформа.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ 
Цялото съдържание по-горе е част от AsuraCoin Project Whitepaper .. Научете повече за този проект любезно, като посетите техния официален уеб сайт, 


BTT bisul:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset