COINTED - Giver tjenester til at lette udvekslingen af krypteret valuta over hele verden


https://cointedtoken.com/
COINTED Projektet stræber efter at bygge den bro mellem verden af ​​krypteret valuta og den virkelige verden. Som vi ser, selvom skjulte valutaer har bragt en helt ny dimension til værdiskabelsen, står forbrugerne regelmæssigt over for samme problem som den forrige med likviditet ved overførsel og valutaudveksling kodet til lokal valuta og spørgsmålet om, hvem enhver, der ønsker at konvertere fra den krypterede valuta til den lokale valuta og det modsatte? Desuden søger forbrugerne også lettere og sikrere måder at håndtere en krypteret valuta på. Målet er at imødekomme efterspørgslen på nemme måder at konvertere den lokale valuta til den krypterede valuta og omvendt uden at give sikkerhed.
Digital valuta er allerede vedtaget globalt af forbrugere og erhvervslivet. Som en vare, der ikke er bundet af landegrænser, forsøger COINTED at bygge en bro mellem den virkelige verden og den krypterede valuta gennem produkter og tjenester bestemt til fremtiden.
I modsætning til andre projekter i verden af ​​krypteret digital valuta, hvor forretningsidéer præsenteres uden gennemsigtige køreplaner, hvad der menes med, at disse mål skal nås. COINTED-projektet tilbyder allerede en bred vifte af produkter og tjenester baseret på Blockchin. Virksomheden har en succesfuld og rentabel forretningsmodel.
Her er det The Future of Money-cointed. Cointed grundlagt med de unge mænd, der havde været fans i Bitcoin i 2014. Målet er at opnå et mål om at gøre adgangen til kryptokurver så let som muligt og at tilfredsstille efterspørgslen efter praktiske måder. Det er at bygge en bro mellem kryptocurrency verden og den virkelige verden.IT er at tilfredsstille efterspørgslen efter nemme måder at konvertere fiat valuta til kryptokurver og omvendt uden at opgive sikkerheden.
Gennem en bred vifte af produkter og tjenester er Cointed nu en af ​​Europas markedsledere og den eneste allround serviceudbyder i kryptoscenen. Takket være vores online-udveksling er det aldrig blevet lettere at få kryptokurver sammen med vores mange pengeautomater. Vi tilbyder også betalingssystemer til detailhandlere af alle størrelser, et krypto-VISA-kort og bæredygtig "Green" cryptocurrency-minedrift med en unik forretningsmodel.
Allerede krypterede valutaer bliver vedtaget globalt af forbrugere og erhvervslivet. Som en vare, der er ubegrænset af nationale grænser, stræber vi efter at bygge en bro mellem den virkelige verden og kryptokurver gennem fremtidsorienterede produkter og tjenester.
I modsætning til andre projekter i kryptocurrency verden - hvor forretningsidéer bliver præsenteret uden gennemsigtige køreplaner, hvordan disse selvindstillede mål skal nås - tilbyder Cointed allerede en bred vifte af work blockchain-baserede produkter og tjenester. Virksomheden har en succesfuld forretningsmodel og er allerede rentabel.
Kodet valutahandel på COINTED.
Pengeautomater, der understøtter mange krypterede valutaer, som stilles til rådighed over hele verden.
Betalingsløsninger, som kan integreres i online butikker og eksisterende kassesystemer.
Grøn minedrift i flere minedrift gårde i hele Europa, samtidig med at COINTED-logoet "Green Mining and Planet Rescue" opretholdes. Kun gennem miljøvenlig mineralisering og vindkraft, der sikrer en bæredygtig vækst af plocin.
Desuden er projektet i øjeblikket i de sidste faser af at opnå en bankkort. De kommende krav fra myndighederne vurderes også for udviklingen af ​​en lovramme for COINTED-projektet.
COINTED vil levere alle følgende tjenester og mere:
Hæveautomater til direkte krypteret valuta:

COINTED har installeret multi-valuta krypterede pengeautomater på 70 steder, der dækker 4 europæiske lande. Hver uge tilføjes nye websteder til COINTED-netværket. Projektet tilbyder to forskellige ATM-modeller, hvilket reducerer omkostningerne i forhold til forskellige markedssituationer. One-way pengeautomater giver kunderne mulighed for at købe en bred vifte af kodede valutaer, mens tovejsautomater tilbyder mulighed for at bytte valuta for kontanter.
Bankkort til krypteret valuta:

Et bankkort til den krypterede valuta vil være tilgængelig på verdensplan med gratis hurtig levering og verdensomspændende mod et mindre gebyr. Kortet kan foretage betalinger online, i butikker og drage fordel af kontantudbetalinger fra pengeautomater hvor som helst, Visa accepteres over hele verden, hvilket gør det ideelt til daglig brug.
Valutaveksling:

COINTED tilbyder alle løsninger via fælles betalingsmetoder, som f.eks. SEPA, SOFORT, Kreditkort, Western Union, MoneyGram og meget mere. Funktionen Exchange and Trading har et brugerdefineret kontrolpanel, der giver dig adgang til alle dine oplysninger ved at klikke på en knap.
Der er tegnebøger til krypteret valuta for bekvem handel, salg og køb, når du vil. COINTED tilbyder alle betalinger og udbetalinger til krypterede valutaporteføljer gratis. Med konvertering til enhver lokal valuta og omvendt med krypteret valuta.
Nye betalingsløsninger til digital valuta for købmænd:

PayCo-produktet har en unik betalingsgrænseflade, i modsætning til ethvert produkt, der for øjeblikket er på markedet. PayCo kan integreres i systemerne til registrering af eksisterende finansielle transaktioner og online-butikker, hvilket gør det muligt for grossister at acceptere en række krypterede digitale valutaer som Bitquin - som betalingsmetode. Handlende får valget om, hvorvidt de ønsker at få deres betaling i den krypterede valuta eller omgående bytte den og bytte den og betale i lokal valuta.
Brugen af ​​alle tjenesterne ved køb af symboler, der nu sælges til projektet, også symbolerne for hver investor efter afslutningen af ​​salgskampagnen Pre-ICO og ICO handelssymboler eller brugt til fordel for projektets ydelser derudover vil symbolprisen være i spekulationsposition efter ICO i handelsmarkeder for den digitale valuta, kan øge symbolets pris til enhver tid og kan reduceres.
Den maksimale token er 650 millioner CTD. Symbolerne er stenciled under møntenes visning. Nu kan enhver investor få 15% rabat på køb af mumien via http://cointedtoken.com.
Distributionspriser for CTD-projektkoden, så køberen modtager de karakteristiske bananer:

Den samlede distribution af bananer vil være som følger:

76% af koderne vil blive solgt.
20% vil være for holdet og rådgivere.
4% vil blive distribueret for at fremme projektet.
BIDRAGE
TRIN 1
Få en Ethereum tegnebog
For at deltage i Cointed token-salget skal du først oprette et Ethereum (ETH) tegnebog. Hvis du ikke allerede har en tegnebog, skal du følge denne omfattende vejledning.
Bemærk: Du skal have adgang til den private nøgle i den anvendte tegnebog. At sende Ethereum fra en tegnebog, der tilhører en online-udveksling, virker ikke.
TRIN 2
Acquire Ethereum
Oplad din tegnebog via en online-udveksling.
TRIN 3
Send Ethereum
Ved at klikke på "Bidrag" -knappen, vises mål-wallet-adressen som en QR-kode såvel som udskrevet. Indstil gasgrænsen til 200.000. Klik på "send" på din tegnebog app og scan QR-koden eller kopi og indsæt den smarte kontrakt adresse i din egen tegnebog app.
TRIN 4
Send Ethereum
Når du har indtastet den tilsendte tegnebogsadresse, skal du blot sende den ønskede mængde Ethereum til den smarte kontraktadresse. Kursen er 1.000 CTD / Ether. Under Pre-ICO (slutter 19 november 23:59 CET) op til 15% bonus tokens vil blive sendt.
TRIN 5
Modtag Cointed tokens
Du modtager nu automatisk Cointed tokens på din tegnebog.
ICO Information
Under Pre-ICO-fasen fordeles 130.000.000 CTD-tokens, hvilket udgør 20% af den samlede mængde tokens, der er til rådighed under ICO.
Før ICO-deltagere modtager en bonus på 15% tokens på hver investering indtil 130.000.000 CTD-tokens er blevet distribueret, eller indtil Pre-ICO-fasen slutter den 19. november kl. 23:59.
Hvis Pre-ICO udsolgt, træder fasen "Pre-ICO B" i kraft. I løbet af denne fase modtager deltagerne en bonus på 10% tokens på hver investering indtil 650.000.000 CTD-tokens (hele tokenforsyning) er blevet distribueret eller indtil Pre-ICO-fasen slutter den 19. november kl. 23:59.
De første 1.000 deltagere i Pre-ICO-fasen, som investerer mindst 20 ETH, modtager et Cointed Limited Card ** gratis. På grund af den store efterspørgsel besluttede vi at fortsætte kortprogrammet ud over pre-ico!
** Se betalingskortvilkår
Token Information
Tokenavn - COINTED TOKEN (CTD)
Token Pris * - Fast til 1000-1150 CTD'er / ETH
Pre ICO startdato - 20. oktober 2017 (00:00 CEST)
Pre ICO slutdato - 19. november 2017 (23:59 CET)
ICO startdato - 20. november 2017 (00:00 CET)
ICO slutdato - 28. februar 2018 (23:59 CET)
Tokenbeløb - Op til 650.000.000 CTD'er
Maksimale tokens fordelt - via ICO 100% / ingen yderligere tokens bliver genereret
Minimum Token Purchase - 1 Wei
Maksimal Token Indkøb - Ingen Limit
Støtteberettigelse - Enhver undtagen fastboende fra Hong Kong, Folkerepublikken Kina og USA på grund af lovmæssige begrænsninger eller handels sanktioner.
ICO Smart Kontrakt - https://github.com/vkonst/ctd-token
CRYPTOCURRENCIES
"Bitcoin er en bemærkelsesværdig kryptografisk præstation, og evnen til at skabe noget, der ikke er duplikabelt i den digitale verden, har enorm værdi"
Eric Schmidt, administrerende direktør for Google
Vi mener, at den underliggende faktor, der fortsat vil definere blockchain-produkter, er evnen til at give folk mere magt og kontrol over deres økonomi. Dette er drivkraften bag Cointed: At give folk en platform, hvor de frit kan bevæge sig mellem krypto- og fiat-valutaer i et sikkert, hurtigt og overkommeligt online-miljø.
I dag er der mere end 1100 kryptokurver med en samlet markedsdækning på omkring $ 170 milliarder.

ICO - RAISED FUNDS DISTRIBUTION
Da Cointed fortsætter sin internationale vækst, vil de øgede midler fra ICO blive brugt til at lægge fundamentet for at komme ind på det globale marked. Det betyder, at efter ICO vil vi udvide vores teams samt skabe partnerskaber med distributører fra hele verden.

CTD TOKEN
Du kan bruge CTD-ikonet til at erhverve fordelene ved vores produkter og tjenester, til at bruge på købmænd, der accepterer CTD-markører som betalingsinstrumenter, eller at sælge et ikon på en børs eller personligt. En fællesskabsbaseret indsats vil give yderligere attraktive fordele, som virksomheden vokser. Når CTD-ikonet vokser, forventer vi, at det vil blive noteret i flere udvekslinger. Naturligvis vil Cointed være tilgængelig i begyndelsen af kryptoudvekslingen.
CTD FORDELE
Du kan bruge CTD-indikatoren i kombination med alle Cointed-produkter og -tjenester til at sænke gebyrerne og købe tilpasset software og hardware. Tidlige investorer Alle, der investerer inden ICO mellem den 20. oktober og den 19. november, modtager et token med en 15% bonus på hver investering (begrænset til 130M CTD-token).
KØREPLAN

VORES HOLD

Aches Wong
General Manager
Medstifter

Jerry Ng Chien
Regional leder
Medstifter

Daniil Orlov
Assistent Manager HK
Medstifter

Charli Aho
Assistent Manager HK
Medstifter

Christopher Rieder
Assistent Manager HK
Medstifter

Wolfgang Thaler
Assistent Manager HK
Medstifter

Jimi Aho
Assistent Manager

Eduard Orloff
Administrerende direktør / medstifter
Schweiziske og Polen

Albert Sperl
Marketingchef

Robert Velik
Salgschef

Ivan Prosenik
Teknikchef

Thomas Moritz
Chief Software Developer

Vadim Konstantinov
Softwareudvikler

Annekatrien Reichel
Junior Art Director

Alexander Savic
ATM tekniker

Andreas Fleischmann
ATM Sales Manager

Marianne Knöbl
Finansinspektør

Christian Gründler
Kontorassistent

Marion Fiala
Sekretær Wien

Tricia Nikolaiczek
Sekretær Kufstein

Günter Ederegger
Kontorassistent

Willi Tykalsky
Støttegruppe

ADVISORS
Karthik Iyer
Blockchain og Fintech Expert

For mere information besøg venligst linket nedenfor:
Hjemmeside: https://cointedtoken.com/index.html
Telegram: https://t.me/cointed_EN
min bitcointalk-adresse: 
Btt:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile
Eth:0x949f8a52B8806f09c9695F3030f9E60c196D036C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ICO Spotlight | SELFLLERY - Het Premier Social Platform voor het genereren van inkomsten via visuele inhoud

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum