CellBlocks: de eerste cryptocurrency die in het Amerikaanse gevangenisstelsel moet worden gebruikt.






De monetaire systemen die momenteel worden gebruikt in gevangenissen in de Verenigde Staten zijn bezaaid met een verscheidenheid aan problemen. Afgezien van de hoge prijzen en vergoedingen die door derde financiële instellingen in rekening worden gebracht, zijn gedetineerden soms gedwongen om op hun geld te wachten. In sommige gevallen wordt geld van hun accounts afgenomen voordat ze er ooit toegang toe hebben. CellBlocks biedt een unieke en snelle oplossing als het gaat om gezinnen die betalingen sturen aan gedetineerden en die gevangene zijn van overbrenging van gevangenen.
Wat is CellBlocks?
CellBlocks is een digitaal betalingssysteem dat een veilige manier biedt voor families en gedetineerden om geld te wisselen. Gevangenen kunnen de munt gebruiken via kiosken die we in de gevangenissen zullen installeren en dit stelt de gedetineerde in staat om hun munten te gebruiken in de gevangeniscommissaris, om gerechtskosten en -kosten te betalen, andere gedetineerden te betalen en geld van vrienden en familie te ontvangen. Elke gevangene krijgt een "digitale portemonnee" waar zijn of haar valuta wordt bewaard. Met behulp van het snelle en efficiënte betalingssysteem kan geld eenvoudig worden overgezet van de ene portefeuille naar de andere zonder vertragingen of kostbare vergoedingen.
Wat zijn de voordelen van CellBlocks?
CellBlocks biedt verschillende voordelen naast het oude monetaire systeem. Afgezien van het feit dat transacties in real-time worden uitgevoerd met minder vertragingen en minimale kosten, biedt het gebruik van CellBlocks gevangenen controle over hun fondsen die ze in het verleden niet hadden. Andere voordelen zijn:
  • Een nauwkeurig transactieoverzicht
  • Derden kunnen geen geld opnemen zonder toestemming van de gedetineerde
  • Lonen, evenals geld van vrienden en familie, kunnen eenvoudig in de portemonnee van de gevangene worden gestort via het beveiligde netwerk
  • Transacties kunnen worden uitgevoerd via elk digitaal toegangspunt, zoals een kiosk
  • Kosten worden in eigen beheer bewaard en niet naar een externe financiële instelling verzonden
  • Gevangenen hebben te allen tijde volledige controle over hun fondsen
  • Het geld in de digitale portefeuille kan naar gedetineerden in andere correctionele faciliteiten worden gestuurd
  • Fondsen kunnen worden verzilverd voor reguliere valuta
CellBlocks is universeel. Het kan op exact dezelfde manier worden gebruikt als traditioneel geld, zonder de risico's verbonden aan het huidige geldsysteem dat in de meeste correctionele faciliteiten wordt gebruikt. Omdat het volledig digitaal is, is het systeem veel veiliger met minder risico op financieel verlies voor de gedetineerden en hun families.
Ruilhandelssystemen in gevangenissen zijn een groot probleem geworden. Niet alleen zijn de prijzen gekoppeld aan items verhoogd, ook de diefstal neemt toe. Het resulterende conflict is een veelvoorkomende oorzaak geworden van ruzies en onenigheden binnen de gevangenenpopulatie. Het resulterende ruilsysteem heeft niet alleen het aantal gevechten tussen gevangenen verhoogd, het heeft het voor de bewakers ook moeilijker gemaakt om de controle over het geweld te behouden.
Alle soorten items worden geruild binnen het ruilsysteem, variërend van dagelijkse benodigdheden zoals tandpasta en shampoo tot extravagante illegale items zoals mobiele telefoons. De waarde van het artikel is vaak gebaseerd op behoefte en beschikbaarheid, wat betekent dat de prijs dramatisch kan worden verhoogd. Het overprijsgeven van items leidt vaak tot diefstal.
Het gebruik van CellBlocks vermindert het gebruik van tastbare items voor ruilhandel, wat resulteert in minder diefstal en minder gevechten en ruzie. Het helpt items ook om een ​​meer consistente, digitale waarde te behouden en elimineert prijsvervorming op specifieke waardeartikelen.
Hoe wordt het geïmplementeerd?
CellBlocks is de eerste vorm van cryptocurrency die wordt gebruikt in gevangenissen in de Verenigde Staten. De voordelen die het biedt, evenals de transparantie van het systeem, stelt gevangenisfunctionarissen in staat om een ​​snelle, efficiënte en kosteneffectieve manier te bieden voor gedetineerden en hun families om geld over te maken. Gevangenen hebben de mogelijkheid om hun financiën volledig in eigen hand te nemen en de persoonlijke spullen die ze nodig hebben tijdig te kopen zonder kostbare vergoedingen en langdurige vertragingen. Het systeem is eenvoudig te bedienen en biedt mogelijkheden voor gevangenissen en correctionele faciliteiten om extra inkomsten te genereren.
De efficiëntie waarmee dit nieuwe monetaire systeem functioneert, zorgt ervoor dat cryptocurrency niet slechts een voorbijgaande rage is. In plaats daarvan wordt het snel het geldsysteem van keuze in zowel staats- als federale correctionele faciliteiten.

PreSales Whitelist en KYC-instructies



De witte lijst is gesloten op 25 maart 2018 middernacht MST. CellBlocks behoudt zich het recht voor om voor die datum te sluiten, voor het geval het aantal registraties snel oploopt.
Whitelist is VERPLICHT om deel te nemen aan onze openbare pre-sales vanaf 1 april 2018. Een bonus van 15% wordt toegekend aan alle deelnemers op de witte lijst die op de witte lijst staan. Een minimale bijdrage van 2500 CLBK (250 USD) is vereist om de extra 15% bonus te krijgen. 

 Tokens worden uitgedeeld na het einde van ICO .
Alle geregistreerde leden MOETEN DOORGAAN met onze Know Your Customer ( KYC ) controles om tokens te claimen na het einde van ICO. KYC-controles zijn nodig om Pre-sale-deelnemers te identificeren en te voldoen aan de KYC / AML-regels en -voorschriften. AML-controles worden uitgevoerd aan het einde van ICO of wanneer de persoonlijke bijdrage een bepaalde drempel overschrijdt. CellBlocks werkt samen met idmerit , een gerenommeerde externe partner voor KYC / AML-verificatie.
Amerikaanse en Chinese ingezetenen / burgers mogen niet deelnemen aan het ICO tenzij ze zijn geaccrediteerd. Als u een geaccrediteerde belegger bent, neemt u contact op met het team via:support@cellblocks.io
Om het KYC-proces correct uit te voeren en op de witte lijst te komen, volg je ZORGVULDIG de onderstaande instructies:
Registreer u op https://tokensale.cellblocks.io/users/sign_up.php en verifieer uw e-mail.

Witte lijst registratiepagina

Als u uw bevestigingsmail binnenkort niet ontvangt, controleer dan ook uw spam-map .
Gebruik alstublieft geen AOL-e-mails om geregistreerd te worden.
2. Ga na het inloggen naar "Profiel" → "KYC".


3. Voer uw ETH-portefeuille-adres in om uw tokens te ontvangen na het einde van ICO.
Wees voorzichtig, Ethereum-adres kan niet worden gewijzigd na uw eerste transactie. Alle ETH-wallet ERC-20-compatibel is aanvaardbaar, zoals MyEtherWallet, Mist, Ledger, ImToken of Metamask.
4. Vul ZORGVULDIG de velden in het KYC-formulier in - Gebruikersinformatie: Naam, Achternaam, Geboortedatum en Burgerschap Land ( die in het paspoort of ID-kaart ). Telefoon is niet verplicht.
5. Accepteer de cellblocks voorwaarden , cellblocks Legal token termen en de verklaring van de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van accurate persoonsgegevens.
6. Documenten uploaden: paspoort of ID nationale kaart (zowel voor- als achterkant) of rijbewijs (zowel voor- als achterkant) waar DUIDELIJK je naam, achternaam, geboortedatum en vervaldatum van het document staat vermeld. 
 Bestandsindelingen voor documenten geaccepteerd: .jpg, .jpeg, .png max. Grootte 5 MB. 
 PDF wordt niet geaccepteerd.

Nationaal ID-voorbeeld
Paspoort monster

Alle Documenten die voor KYC zijn geüpload, moeten alle informatie gemakkelijk leesbaar hebben. 
 Wazige of moeilijk te lezen applicaties worden afgewezen.
BELANGRIJK: ALLE GEREGISTREERDE LEDEN ZIJN ALLEEN WANNEER BEVESTIGING E-MAIL WORDT ONTVANGEN EN DE DRIE GROENE CHECK MARKS ZICHTBAAR ZIJN IN UW KYC-SECTIE:
Voor elk probleem of elke vraag sluit u zich aan bij onze telegramgroep https://t.me/cellblocks
of neem contact op met support@cellblocks.io
Volg ons:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset