TAVITT biedt een aanbevelingsdienst voor reisbestemmingen via een zoekplatform voor verschillende databases.

We zullen bespreken hoe Tavitt blockchain-technologieën implementeert in de gedecentraliseerde toerismesector, en we zullen ook in detail over de details van de ICO praten. 
Tavitt is een reisadviesdienst die de beste en meest effectieve reisroutes biedt voor mensen om alle bezienswaardigheden te bezoeken die zij kiezen.
1.Tavitt biedt services voor advies over zakenreizen via het cross-database-zoekplatform. Om de ware schoonheid van een wereldwijde bestemming te zien, biedt Tavitt niet alleen informatie over interessante plaatsen, maar creëert het ook inhoud die reizigers inspireert om nieuwe plaatsen te vinden.
  1. De belangrijkste filosofie van Tavitt is de overtuiging dat we allemaal moeten genieten van het leven door te reizen en de wens om levenservaring van reizen te bieden. Tavitt wil LIFE een aangename en ongebruikelijke reis door "CUE" maken of het vermogen om te reizen. Als mensen de 'Toeristenaanbeveling' van Tavitt zo vaak gebruiken, kunnen ze snel bepalen hoeveel het budget, het aantal dagen dat nodig is en de methoden om daar te komen.
  2. Het boeken van vluchten en hotels wordt alleen uitgevoerd door mensen die hun reisplannen hebben bevestigd. Tavitt biedt toeristische informatie over de bestemming, "must see" plaatsen in de buurt en verschillende transporten tussen plaatsen. Het aanbieden van informatie over een reis die reizigers niet hebben gemerkt, Tavitt beweegt mensen die besluiten om te reizen en dit zal leiden tot meer reserveringen en verkoop. Bij Tavitt combineren we informatie over vliegtickets over de hele wereld en bieden we het beste reisplan. Tavitt biedt niet alleen informatie over hotels en vluchten, maar biedt ook praktische informatie over bezienswaardigheden, vervoer, lokale raden. Door dit te doen, neemt Tavitt stress en zorgen van de reis van de reizigers. Tavitt maakt een "CUE" voor mensen om te reizen.
  3. Momenteel biedt Tavitt alleen diensten aan in het Japans. In de toekomst zijn we van plan om verschillende talen te ondersteunen, zoals Engels, Frans, Spaans en Chinees. Volgens de World Tourism Organisation (UNWTO). In 2016 steeg het aantal reizigers dat naar andere landen reist met 3,9% ten opzichte van het voorgaande jaar en bedroeg het totaal 1,235 miljard. Ze voorspellen dat er in 2020 1,4 miljard mensen zullen zijn, en in 2030 zullen er 1,8 miljard mensen zijn. De inkomsten van internationaal toerisme volgens gegevens voor 2016 bedroegen 1,22 biljoen. Amerikaanse dollars (134.2 triljoen yen).
  4. Het project heeft een sterk en hooggekwalificeerd team, dat naar mijn mening in staat is om het project in de kortst mogelijke tijd op het hoogste niveau te brengen en ik hoop dat ze slagen. Het team bestaat uit grote specialisten uit verschillende sectoren met vele jaren ervaring. Met de belangrijkste deelnemers die u op de officiële website kunt zien, vindt u daar ook links naar hun persoonlijke accounts op sociale netwerken.
ICO-details
Start on March 31 and will last until April 30, 2018
Name of the token - TVC
The price of the token is 1TVC = 0.001ETH
Platform - Waves / Ethereum
Number of tokens for sale - 50,000,000TVC
Softcap - $ 3,000,000
Waarom is het de moeite waard om dit project te ondersteunen:
Team Tavitt, absolutely all of its employees are working for the benefit of the company and are always ready to help in any matter. They are always in touch and do not lose sight of. Indeed, at the current moment, when we are talking about ICO projects, this fact is very important.
All the prototypes made by the Tavitt development team are publicly available, right now you can familiarize yourself with and try out this system.
Tavitt participates in every possible crypto, blocking forums, conclude serious contracts.
After reading this blog, you probably will have questions. Required
BTT:ocha bacoh
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2089736;sa=forumProfile
ETH:0x46e76DDb4f74149F143EA42668bAf197C8AA7240

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset