BitcoinCrown ICO beoordeling

btcclogo.jpg
Wat is BitcoinCrown? 
Bitcoin Crown vertegenwoordigt een nieuwe BTCC cryptogeld (marker ERC-20) en slimme contract platform dat game-ontwikkelaars, makers van content mogelijk maakt en gaming community moet kriptozaschitnuyu waarde en gereedschappen voor de implementatie en het beheer van virtuele goederen. Bitcoin Crown platform zal volledig achter deze tokens voor de komende 6 maanden. Bitcoin Crown heeft een krachtige set van de infrastructuur voor de ontwikkeling van software met open source software (SDK), portemonnees, spel plug-ins, toepassingen voor het beheren van virtuele items en betaling gateway platform ontwikkeld.
Met behulp van BTCC Coin zal het team een ​​cultuur van passie, samenwerking en trots promoten, waardoor spelers meer controle krijgen over hun spelinhoud. Spelers die zich gewaardeerd voelen, zullen blijven terugkeren en de inkomsten en deelname van uitgevers en contentontwikkelaars verhogen. De BTCC-munt met munten zorgt voor vertrouwen en veiligheid met minimale commissies voor transacties als gevolg van het verlies van meer dan 75% van de legitieme aankoop van virtuele items die verloren zijn gegaan voor fraude.
Het platform zal een gedecentraliseerd platform zijn dat zal worden gebruikt voor het beheren, distribueren en verhandelen van virtuele goederen. Geef spelers en makers van inhoud een nieuw virtueel eigendomsmodel. BTCC Coin - de eerste crypto-valuta met een authentiek doel voor online gamers. Gebruikers kunnen virtuele goederen verdienen en verhandelen op het meest populaire platform voor het creëren van een gamingcommunity op internet. 
Het platform biedt online gamers ook de mogelijkheid om hun assets in te zetten of te verkopen van game tot game, community to community en hun digitale portefeuille met echte waarde te vergroten wanneer ze spelen.
Miljoenen hoogopgeleide BTCC-gebruikers werken samen om unieke communities, game-inhoud en een virtuele economie te creëren. BTCC biedt de tools die ze nodig hebben en stelt deze makers in staat inkomsten te genereren met hun inhoud. BTCC is uniek gepositioneerd op de virtuele goederenmarkt om Cryptocurrency te promoten en te creëren. 
Het doel van BitcoinCrown
  1. Virtuele goederen op een blokketen 
    Gedecentraliseerd platform voor het beheer, de distributie en de handel van virtuele goederen. Geef spelers en makers van inhoud een nieuw virtueel eigendomsmodel.
  2. De eerste eenvoudig te gebruiken Gaming Cryptocurrency 
    BTCC Coin is de eerste crypto-valuta met een authentiek doel voor online gamers. Verdien en verkoop virtuele goederen op het populairste platform voor het creëren van een online gamingcommunity.
  3. SDK voor de game-industrie. 
    Het BTCC Coin-platform is ontworpen voor de gaming-industrie. SDK voor verschillende talen, wallets en betalingsplatforms zal beschikbaar en volledig open zijn.
  4. Een nieuwe game-ervaring met echte kracht en waarde 
    Online gamers kunnen hun assets meenemen of verhandelen van game naar game, community naar community, hun digitale portemonnee vergroten met echte waarde als ze spelen.
  5. Een oplossing voor fraude en hoge kosten. 
    Voor elke legitieme aankoop van virtuele items gaat 75% van de items verloren voor fraude. BTCC-tokens van tokens zullen vertrouwen en veiligheid creëren met minimale commissies voor transacties. 
    Tests 
    BTCC liep in een aantal problemen, zoals problemen van fraude met betalingen, hoge kosten en langzaam transacties, het ontbreken van echte eigendom en schaarste, gebrek aan open standaarden, duur en tijdrovend, gebrek aan waarden, en ga zo maar door AD. 
    Dure en tijdrovende: de ontwikkeling van een platform voor het beheer van virtuele goederen kost veel tijd en geld. De complexiteit van het managen van een virtuele economie op een gepatenteerde infrastructuur vertraagt ​​de time-to-market. Beveiligingsproblemen zorgen voor een aantal problemen.
    Het ontbreken van eigendom en echte zeldzaamheid: virtuele items, in feite, een licentie voor de gamer en vaak alleen beschikbaar voor gebruik op hun eigen platforms. Van tijd tot tijd kunnen ze worden gemanipuleerd, verloren of weggenomen met weinig achteruitgang voor de gebruiker. Er is geen transparantie. 
    Gebrek aan waarde Gamification: functies gebaseerd op kenmerken zijn niet genoeg in content management systemen en forum software. Gebruikers ontvangen geen beloningen in de echte wereld voor deelname of bijdrage.
    Bedrog met betalingen. Geschat wordt dat voor elke legitieme virtuele aankoop 75% van de virtuele items verloren gaat voor fraude, zodat assets die online worden opgeslagen en beheerd kunnen worden geopend voor manipulatie of restituties. Verkopers hebben te maken met een extra last en oplichters leggen schade aan de reputatie van het spel. 
    Geblokkeerd en gecentraliseerd: digitale elementen en valuta's worden meestal in één game geblokkeerd en kunnen niet worden overgedragen. Items ruilen buiten de spelomgeving is omslachtig en complex. Als een speler een ban ontvangt, kan hij al zijn items en valuta verliezen.
    Hoge tarieven en trage transacties. Uitgevers en gamegemeenschappen vertrouwen meestal op platforms van derden om transacties met virtuele goederen te verwerken. Gamers worden geconfronteerd met traagheid, een ondoorzichtige geldstroom en hoge commissies voor de transactie. 
    Er zijn geen open standaarden: momenteel zijn er geen algemeen aanvaarde normen voor gedecentraliseerde valuta en activa in games. Gebruikerservaring is vaak een bijzaak, zodat gebruikers niet eens weten wat ze kunnen verwachten. 
    oplossingen
    BTCC ontwikkelt tools waarmee game-uitgevers, gameservers en communities virtuele goederen en game-elementen op meerdere platforms kunnen beheren. Inkomsten genereren met BTCC Coin zal een belangrijk punt zijn met betrouwbare functies en hulpmiddelen. Grote voordelen worden bereikt door het gebruik van een gedecentraliseerd platform en ondersteunende platforms. 
    Platformfuncties 
    Technische overwegingen 
    De gamers en websitegebruikers van vandaag hebben behoefte aan snelle en snelle gebruikersinterfaces. 
    Het Ethereum-netwerk is momenteel beperkt door bandbreedte, omdat het een gemiddelde lockout-tijd van 17 seconden heeft (mogelijk tot 30 seconden).
    Toekomstige Ethereum-updates zijn gericht op het verbeteren van het aantal blokken tot 3 seconden18 (Casper) en het toestaan ​​van overdrachten in milliseconden19 (Raiden). 
    Beide updates zijn gepland voor eind 2017 tot begin 2018. Omdat de standaard vergrendeltijd wat vertraging kan opleggen, krijgen we een moderne, responsieve ervaring met behulp van meldingen over een niet-gerichte ketting.
    Vertrouwde platforms sturen onmiddellijk een melding naar de slimme portemonnee van de gebruiker voor elk transactieverzoek. Wanneer een transactie door de gebruiker wordt geaccepteerd en op een blokketting is gemaakt, belt de portemonnee de API van het vertrouwde platform om de transactie te bekijken. Vervolgens kan het spel of de website onmiddellijk worden bijgewerkt met een tijdelijke aanduiding of een niet-verlengbare versie van het actief totdat voldoende bewijs is verkregen om het volledige eigendom van het item mogelijk te maken. In het geval van valuta's in het spel, wordt het saldo van de gebruiker onmiddellijk bijgewerkt in het spel, maar niet-bevestigde delen worden geblokkeerd voor kosten totdat het overeenkomstige aantal bevestigingen op de blokketting is bereikt.
    SDK BTCC Coin toont bevestigde en onbevestigde saldo's bij het overzetten van BTCC en gebruikersactiva om de implementatie eenvoudig en begrijpelijk te maken. Na de renovatie van Raiden en Casper in het netwerk van Ethereum worden deze beschermende maatregelen uiteindelijk onzichtbaar. 
    BTCC test het Raiden-netwerk om bliksemsnelle verificatiecijfers voor assets te ontvangen zodra de releases van de ontwikkelaar en het minimaal haalbare product (MVP) aan het eind van dit jaar zijn voltooid. 
    Muntacceptatie in Bitcoat Kroonmunten 
    voor gemeenschapsbezitters 
    Zes maanden na de BTCC Coin Crowdsale en de inzet van de beurs en de belangrijkste functies van de BTCC, zullen munten langzaam worden vrijgegeven aan ongeveer 30.000 vertrouwde gokgemeenschappen bij BTCC.
    Het aantal munten dat elke community ontvangt, wordt berekend op basis van het vorige verkoopvolume van de winkel, het aantal deelnemers, bezoeken aan het publiek en verschillende indicatoren van de websiteactiviteit. 
    Boundy Adoption Het 
    Bounty- programma wordt geïmplementeerd voor elke game, server of community die de BTCC-munt zal gaan gebruiken met een bewezen geschiedenis van het genereren van inkomsten met game-inhoud. 
    We verwachten een enorme vraag naar BTCC-munten, omdat we onze kansen voor de integratie van BTCC CMS in gemeenschappen overdragen. 
    BTCC werkt met game-ontwikkelaars en populaire gameservers van 20.000 spelers of meer om BTCC-munten te verdelen als onderdeel van pakketten, toernooiprijzen of inschrijfbonussen. 
    Tokens en slimme contracten
    We zullen BTCC-munten en virtuele activa analyseren als ERC20-markers in het Ethereum-netwerk. 
    Ethereum is het populairste en meest ondersteunde block-block slimme contract met een enorme community van ontwikkelaars en betrouwbare taalondersteuning. Wij geloven dat hij een sterke toekomst heeft in het ontwikkelen van games en in het creëren van een nieuw gedecentraliseerd internet. 
    De set van intellectuele contracten zal de basisfunctionaliteit van de block-chain bieden: mint, betalingsgatewaycontract, smart wallet-contract, abonnementencontract, eigen muntmuntenregister en contracten met de toplijst. 
    BTCC Smart Wallet
    Het belangrijkste onderdeel bij het maken van alles is eenvoudig te gebruiken is de BTCC-portemonnee. Op basis van het bestaande ontwerp van een lichte portemonnee, vereenvoudigt de BTCC-portemonnee het werk van de gebruiker en integreert deze met games en websites die de gebruiker vertrouwt. De gebruikersaccounts op elk vertrouwd platform worden gesynchroniseerd met het Ethereum-gebruikersadres. 
    We noemen dit een slimme portemonnee vanwege de vele functies die samenwerken om de gebruikerservaring te vereenvoudigen: 
    ● De API van het platform wordt gebruikt om vertrouwde games en websiteaccounts te correleren. 
    ● Transactieverzoeken worden rechtstreeks van vertrouwde platforms naar de portefeuille verzonden. 
    ● Abonnementen worden bevestigd en beheerd door elke lokale portemonnee.
    ● Grenzen van de transacties en de drempels, levert intelligente portemonnee contract. 
    ● Smart Contracten worden gebruikt in de achtergrond voor de data en weergegeven in een schone user interface. 
    ● Lokale regels kunnen worden ingesteld voor de goedkeuring en automatisering van transactionele queries. 
    Verdeling van 
    slechts 70 miljoen tokens BTCC wordt aangemaakt. Onder hen, zal 20 miljoen worden verzonden als bonus tokens. Tokens BTCC bedoeld voor distributie als volgt: 
    60% (30 miljoen), die zal worden verkocht BTCC Crowdsale klanten, na aftrek van eventuele bonussen in Kroudsale toepassing. 
    20% (10 miljoen), het bedrijf gereserveerd voor het stimuleren van de gemeenschap van beta testers, marketing en strategische partners.
    20% (10.000.000) om door het bedrijf te worden verdeeld aan het team en muntadviseurs van het BTCC. 
    Onverkochte Tokens & 
    Teamvesting ● Alle onverkochte tokens in Crowdsale zullen worden gebrand. 
    ● Commandosymbolen worden de eerste 6 maanden geblokkeerd en worden binnen 24 maanden verspreid. Teamleden worden na 6 maanden 25% van hun tokens overgedragen en daarna om de 3 maanden 12,5%. De lijst met opdrachten kan tijdens de overgangsperiode van 24 maanden worden bijgewerkt. ● Advisor-pictogrammen worden gedurende 2 maanden geblokkeerd en volledig gedistribueerd. 
    Crowdsale begin- en einddatum van 
    de menigte begint om 05:00 PDT 25 maart 2018 ( "Aanvangsdatum") en eindigt om 11:59 
    PDT 30 april 2018 of wanneer het zal worden verkocht.
    Ga voor meer informatie naar de officiële website: www.bitcoincrowncoin.com.
● De ETH-wisselkoers kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd vóór het begin van het publiek. 
Zodra de openbare druk begint, wordt de wisselkoers geblokkeerd. 
● Prijzen voor voorverkoop zijn niet onderhevig aan verandering en blijven ongewijzigd en hebben geen invloed op de openbare focus. 
Toewijzing van fondsen 
Alle fondsen die zijn bijgedragen aan Crowdsale zullen uitsluitend worden gebruikt voor de ontwikkeling, promotie en groei van het BTCC-muntenplatform. De volgende zijn voorlopige toewijzingen en verdelingen en kunnen worden gewijzigd. 
50% ontwikkeling.
Dit verwijst naar de ontwikkelings- en gebruikskosten voor alle technologieën die in dit document worden beschreven, waaronder slimme contracten, wallets, SDK's, API's, plug-ins voor games, plug-ins van derden en andere updates met betrekking tot BTCC Coin. Het stelt ook extra ontwikkelaars en consultants in staat om full-time aan te huren om de ontwikkeling te versnellen, zodat we de doelen en doelstellingen van de uitbreiding bereiken of zelfs overtreffen. 
30% Marketing en groei Met het 
marketingbudget kunt u BTCC-munten voortdurend en meedogenloos promoten voor gamers in verschillende doellanden en spelsegmenten. Dit wordt gebruikt voor video- en in-game-reclame, promoties en toernooien, sponsoring, reclame voor mobiele en sociale netwerken en communicatie met studio's. 
5% Beveiliging
We ondernemen de nodige stappen om ervoor te zorgen dat in elke release aan de beste beveiligingsnormen wordt voldaan. Dit omvat professionele codecontroles en penetratietesten voor alle API's, slimme contracten, mobiele en computerportefeuilles, plug-ins en SDK. 
5% juridisch 
BTCC krijgt passend juridisch advies om er altijd voor te zorgen dat we handelen in overeenstemming met de wet- en regelgeving van elk rechtsgebied waarin we zaken doen. Het geld wordt in reserve gehouden voor toekomstige problemen of problemen die zich in een regio kunnen voordoen, 
5% hosting en infrastructuur
Dit zal betrekking hebben op een minimum van 5 jaar van de hogere uitgaven die nodig zijn voor de uitbreiding van de webservers, firewalls, load balancer, DDOS bescherming en netwerk voor de verwachte toename van het verkeer naar de web-based platform en een openbare API JSON-RPC. 
5% onvoorziene 
Dit bedrag zal worden toegewezen voor onvoorziene uitgaven. 
Informatie over het token 
naam: BitcoinCrown (BTCC) 
Totaal levering volume: 70 miljoen Token BTCC 
totale verdeling: 50.000.000 Token BTCC 
het Hard Cap: $ 10.000.000 USD 
Soft cover: $ 2.500.000 USD 
Valuta: de ETH 
de Smart Contract: 0xc0c05862cca68b0b4c806796a6e7d965a6f18095 
Aanvullende informatie over BitcoinCrown 
• de website van de BTCC: http://www.bitcoincrowncoin.com
Twitter •: https://twitter.com/BtcCrown
• Telegram: https://t.me/bitcoincrown
• Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index . php? topic = 3194641 
• Om Reddit: https://redd.it/86zr0r
• Facebook: https://www.facebook.com/BitCoinCrownofficial
• GitHub: https://github.com/Bitcoincrown
• de YouTube: https: // www. youtube.com/channel/UCRmFW2y8jjp6pXn6kLSGPzQ 
BTT :Ocha Bacoh
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2089736;sa=forumProfile

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset