Bitcoin kroon ICO

Essentiële doelen voor het creëren van Bitcoin-kroon.
Virtuele goederen op de blockchain: Bitcoin-kroon zal een gedecentraliseerd platform zijn om virtuele goederen te beheren, distribueren en verhandelen. Gamers en contentmakers een nieuw model van virtueel eigendom geven.
De eerste die cryptocurrency gebruikt: de Bitcoin-kroon is de eerste cryptocurrency met een authentiek doel voor online gamers. Verdien en ruil virtuele goederen in het meest populaire platform voor online gamingcreatie.
SDK's voor de game-industrie: Bitcoin kroonmuntplatform is gemaakt voor de game-industrie. SDK's voor meerdere talen, wallets en betalingsplatforms zijn beschikbaar en volledig open source.
Een nieuwe game-ervaring met echt eigendom en waarde: Bitcoin-kroon zal online gamers betrekken en kan hun assets van game naar game brengen, community to community, hun digitale portemonnee laten groeien met echte waarde terwijl ze spelen.
Een oplossing voor fraude en hoge kosten: voor elke aankoop van een legitiem virtueel artikel gaan 75% items verloren voor fraude. Bitcoin kroonmunt geslagen tokens zullen vertrouwen en veiligheid creëren met minimale transactiekosten. 
Uitdagingen voor de gaming-industrie.
Betalingsfraude: er wordt geschat dat voor elke legitieme virtuele aankoop die wordt gemaakt, er 75% virtuele items verloren gaan voor 
fraude. Activa die online worden opgeslagen en beheerd, kunnen worden gebruikt voor manipulatie of terugboekingen. Verkopers hebben te maken met extra lasten en oplichters tasten de reputatie van het spel aan.
Hoge tarieven en trage transacties: uitgevers van games en community's vertrouwen op platforms van derden om transacties met virtuele goederen te verwerken. Gamers stuiten op traagheid, ondoorzichtige geldstromen en hoge transactiekosten.
Gebrek aan echt eigendom en zeldzaamheid: Virtuele items zijn in wezen een licentie voor de gamer en zijn vaak alleen beschikbaar voor gebruik op hun eigen platforms. Soms kunnen ze worden gemanipuleerd, verloren of teruggenomen met weinig verhaal voor de gebruiker. Echte transparantie ontbreekt.
Vergrendeld en gecentraliseerd: digitale items en valuta zijn meestal vergrendeld voor één spel en kunnen niet worden overgedragen. Items ruilen buiten de spelomgeving is omslachtig en moeilijk. Als een speler gebanned wordt, kunnen ze al hun items en valuta verliezen.
Duur en tijdrovend: het ontwikkelen van een platform voor het beheren van virtuele goederen is tijdrovend en kostbaar. De complexiteit van het beheer van een virtuele economie op eigen infrastructuur vertraagt ​​de time-to-market. Beveiligingszorgen leiden nog meer tot moeilijkheden.
De Bitcoin-kroon zal oplossingen bieden voor de uitdagingen waar de game-industrie voor staat.
Bitcoin-kroonmunt ontwikkelt gereedschappen waarmee game-uitgevers, gameservers en communities virtuele goederen en in-game-items op meerdere platforms kunnen beheren. Inkomsten genereren met BTCC Coin zal een belangrijk aandachtspunt zijn met robuuste functies en tool sets. Grote voordelen zullen worden behaald door gebruik te maken van een gedecentraliseerd platform en de ondersteunende kaders. 
Bitcoin kroonmunt ICO Rating bevat het volgende met hun links hieronder: 
Coin Telegram: https://cointelegraph.com/news/blockchain-trading-network-promises-low-fees-and-instant-trades-on-financial-assets
Fobres : https://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2018/02/21/remember-when-cryptocurrencies-were-on-their-way-to-zero/#43305839133b
Muntluidspreker:https://www.coinspeaker.com/2018/04/12/blockchain-driven-trading-network-vows-take-big-banks/
Daily Express: https://www.express.co.uk/finance/city / 926130 / Bitcoin-prijs-rimpel-cryptocurrency-etherisch-BTC-naar-USD-XRP-nieuws
ICO-melding: https://www.icoalert.com/?q=Bitcoin%20crown&is_v=1
ICO start op 15 mei maar hun voorverkoop is momenteel aan de gang, u kunt deze link volgen om geregistreerd te worden https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9sl1qD-W0_tYRO0WBxOZsScc3OH6TNxt80GI8xWWkS2CYjQ/viewform
Om meer te weten over dit project, kunt u de onderstaande links volgen : 
Website: http://www.bitcoincrowncoin.com
Whitepaper: http://www.bitcoincrowncoin.com/legal/white%20paper.pdf
ANN Thread-koppeling: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3194641
Twitter-pagina: https://twitter.com/BtcCrown
Telegramgroepchat: https://t.me/bitcoincrown
Facebook-pagina: https: / /www.facebook.com/BitCoinCrownofficial
BTT:Ocha Bacoh
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2089736;sa=forumProfile
ETH:0x46e76DDb4f74149F143EA42668bAf197C8AA7240

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset