Etheera lajme javore: Medium Blog Filloni! Historia

Ne jemi të lumtur për të njoftuar Start tonë Blog këtu në të Mesme në lidhje me bazën e Zyrës bazuar Real Estate ICO Etheera!
Ardhmëria e pasurisë së patundshme dhe ekonomisë
Gjatë dekadave të kaluara, ka pasur shumë ndryshime në lidhje me jetën dhe mënyrën e jetesës, gjë që nënkupton se ne po ecim përpara gjithnjë e më shumë sot, në të njëjtën periudhë kohore sesa kemi bërë më parë. Ne nuk jetojmë më në shtëpinë e prindërve tanë derisa të dalim në pension dhe të shijojmë pjesën tjetër të jetës sonë atje. Njerëzit sot janë shumë më aktiv dhe të guximshëm në të gjitha vendimet se kurrë më parë. Sipas këtij fakti, më shumë udhëtime udhëtimi bëhen në distanca më të mëdha dhe në vende të tjera, dhe siç ndodh shpesh sot, bie shumë në dashuri me kultura të reja dhe dëshirojmë të qëndrojmë atje ose të paktën të blejmë ose marrim me qera një vendbanim në atë zonë . Të gjithë e dimë atë ndjenjë. Të gjitha këto lëvizje të shpejta kanë ndryshuar shumë, aq shumë sa për tani, është plotësisht normale që dikush të jetojë në Cyrih, por të marrë fluturime në Londër ose diku tjetër për punë.
Ne ndërrojmë apartamente me qira shumë më shpesh se kurrë më parë, dhe pronarët e ndërtesave dhe shtëpive familjare po përjetojnë gjithnjë e më shumë, se shumë kërkesa të mundshme nga blerësit vijnë nga vende të huaja, që do të thotë se ka shumë më tepër profesionalizëm të kërkuar nga agjentët e pasurive të paluajtshme. Lidhjet e gjera ndërkombëtare të rrjetit dhe publikimet botërore janë të domosdoshme dhe janë bazë për shërbim cilësor dhe kënaqësi të konsumatorëve.
Do të ketë shumë risi që nuk jemi të vetëdijshëm, duke filluar nga planifikimi dhe ekzekutimi i ndërtimit, materialet e ndërtimit dhe teknologjia arkitektonike deri në ndërtesat e përfunduara dhe marketingu. Sipërfaqja e tokës dhe popullsia e saj njerëzore do të na detyrojnë të ndërtojmë ndryshe nga ne dhe materialet e përfshira në këtë do të transportohen nga kudo në botë. Komunikimi global, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi do të bëhen gjithnjë e më të rëndësishme për ekonominë e pasurive të paluajtshme.

RRETH ETHERA

Etheera është një projekt i themeluar nga IZ Immobilien Kriens GmbH nga Zvicra me zyra me bazë në Langsägestrasse 2, 6010 Kriens
SHTRIMI I REGJISTRIT TREGTAR: CHE-178.993.268
Alexandar Bojat
Artan Ibrahimi
Isa Zeqiraj
Themeluesi IZ Immobilien Kriens GmbH:
Artan Ibrahimi
Isa Zeqiraj
Themeluesi Etheera:
Alexandar Bojat
Bashkëthemeluesi Etheera:
Artan Ibrahimi
Isa Zeqiraj
Disa vite përvojë për rezultatet më të mira
Projekti Etheera u krijua fillimisht në 2017 nga IZ Immobilien Kriens GmbH. IZ Real Estate Kriens GmbH është një kompani me bazë në Zvicër që është aktive në fushën e pasurive të patundshme që nga viti 2013. Si inxhinierë të industrisë me ekspertizë shumë të gjerë, njohuri të tregut dhe shkëmbim informativ me partnerët e biznesit, pronarët, qiradhënësit dhe blerësit potencialë, problemet dhe proceset jo optimale tashmë në nivel kombëtar, pa menduar të njëjtat probleme, por shumë më të gjëra në nivel ndërkombëtar! Me Etheera, ne kemi gjetur zgjidhje ALL IN ONE.
Etheera ofron platformën e parë të decentralizuar globale të pasurive të paluajtshme, bazuar në bllokadën e Ethereum, e cila ofron prona për blerjen, marrjen me qira dhe shtratin dhe mëngjesin. Kjo platformë është ideale për të gjithë dhe të gjithë, edhe nëse ju si një person privat dëshironi të ofroni një dhomë për një natë ose një periudhë më të gjatë kohe, ose nëse kërkoni ndonjë gjë tjetër. Etheera gjithashtu mendon për agjentët e pasurive të paluajtshme dhe profesionistët e industrisë dhe ofron një mjet të plotë softuerësh që ka mundësi të integruara dhe do të përputhet me të gjitha nevojat. Thjesht zgjidhje ALL IN ONE për të gjithë!
Teknologjia njerëzore është kaq e avancuar saqë ne ishim të befasuar nga ajo që kemi vërejtur pas hulumtimeve, analizave, testeve dhe rezultateve nga zgjidhjet ekzistuese të ofruara nga tregu sot. Kompanitë po punojnë më së shumti me zgjidhjet e ofruara në nivel lokal, të cilat duket se janë shumë të kufizuara në fushën e tyre dhe nuk mund të trajtojnë proceset e detyrueshme ose me fjalë të tjera, funksione të shumëfishta si të gjitha në një zgjidhje. Detyrat e përditshme të biznesit ende kryhen me dorë, por duhet të automatizohen në mënyrë që të shmangen gabimet e dorës dhe të lejohen punonjësit të përqëndrohen në procese të tjera në mënyrë që të jenë më efikas gjatë periudhës së njëjtë kohore.
ICO START: 15.01.2018
Faqja kryesore: www.etheera.com
Shitja Token: www.etheeratokensale.com
Për më shumë përditësime dhe komente ndjekni faqen tonë Telegram ,Twitter dhe Facebook .
Etheera GLOBAL ALL IN ONE SOLUTION PËR REAL ESTATE
Bashkohu me ICO-në tonë tani në www.etheera.co

 • Përmbledhje

 • Përshkrim
 • Projekti Etheera u krijua fillimisht në 2017 nga IZ Immobilien Kriens GmbH. IZ Real Estate Kriens GmbH është një kompani me bazë në Zvicër që është aktive në fushën e pasurive të patundshme që nga viti 2013. Si inxhinierë të industrisë me ekspertizë shumë të gjerë, njohuri të tregut dhe shkëmbim informativ me partnerët e biznesit, pronarët, qiradhënësit dhe blerësit potencialë, problemet dhe proceset jo optimale tashmë në nivel kombëtar, pa menduar të njëjtat probleme, por shumë më të gjëra në nivel ndërkombëtar! Me Etheera. Etheera ofron platformën e parë të decentralizuar globale të pasurive të paluajtshme, bazuar në bllokadën e Ethereum, e cila ofron prona për blerjen, marrjen me qira dhe shtratin dhe mëngjesin. Kjo platformë është ideale për të gjithë dhe për të gjithë, edhe nëse ju si një person privat dëshirojnë të ofrojnë një dhomë për një ose më shumë kohë, ose nëse po kërkoni ndonjë gjë tjetër. Etheera gjithashtu mendon për agjentët e pasurive të paluajtshme dhe profesionistët e industrisë dhe ofron një mjet të plotë softuerësh që ka mundësi të integruara dhe do të përputhet me të gjitha nevojat. Thjesht zgjidhje ALL IN ONE për të gjithë!
 • platformë
 • Ethereum
 • Monedha / Token Symbol
 • Etheera / ETA
 • industri
 • Real Estate
 • vend
 • Switzerland
 • Faqja e internetit
 • https://www.etheera.com
 • Letër të bardhë
 • Pamje
  • Detajet e ICO

  • Data e fillimit të ICO (UTC)
  • 2018-01-16 09:00
  • Data e përfundimit të ICO (UTC)
  • 2018-03-17 09:00
  • Monedha / Token Çmimi
  • 1 ETH = 2000 ETA
  • ICO Monedha / Token për Shitje (CAP)
  • 210 000 000 = 70% për Shitje
  • Furnizimi total i monedhave / xheheneve
  • 300 000 000
  • Pranimi

   • Detajet e ICO

   • Data e fillimit të ICO (UTC)
   • 2018-01-16 09:00
   • Data e përfundimit të ICO (UTC)
   • 2018-03-17 09:00
   • Monedha / Token Çmimi
   • 1 ETH = 2000 ETA
   • ICO Monedha / Token për Shitje (CAP)
   • 210 000 000 = 70% për Shitje
   • Furnizimi total i monedhave / xheheneve
   • 300 000 000
   • Pranimi
   • ETH
    • Detajet e ICO

    • Data e fillimit të ICO (UTC)
    • 2018-01-16 09:00
    • Data e përfundimit të ICO (UTC)
    • 2018-03-17 09:00
    • Monedha / Token Çmimi
    • 1 ETH = 2000 ETA
    • ICO Monedha / Token për Shitje (CAP)
    • 210 000 000 = 70% për Shitje
    • Furnizimi total i monedhave / xheheneve
    • 300 000 000
    • Pranimi
    • ETH
    • https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

ALTAIR VR, BLOCKCHAIN ​​TAKON REALITETIN VIRTUAL-HELLO!

Gamblica Token Shitje në një fjalë