WORLDCORE... Modern Bankacılık...

1.png
1-WORLDCORE , Financial Times dergisinin 100 başarılı iş adamı arasında gösterdiği Alex Nasonov Tarafından Kurulan bir kuruluştur. Büyüme hedefine odaklanan kuruluş, Blockchain Teknolojisi ile ödeme sistemlerini bir araya getirerek Kriptoparalarla ödeme yapılmasına olanak tanıyan eşsiz bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır.
2-WORLDCORE , birçok Fintech etkinliğinde aktif bir katılımcı ve sponsor olarak tanınmaktadır. Şirket 2016 yılında Business News Europe tarafından "En İyi Fintech Yeni Kullanıcı" Bankacılık Ödülü'nü kazanmıştır.
3-WORLDCORE'un Sunduğu Hizmetler....
Biyometrik kimlik doğrulama (FaceKey ve VoiceKey) , SMS kimlik doğrulaması , Ulusal bankanın çıkardığı AB ödeme kurum lisansı , Geleneksel banka hesabının tüm özelliklerine sahip ödeme hesabı , Kripto Para dönüşüm hizmetleri
Tam otomatikleştirilmiş, fiziksel ve sanal ön ödemeli kartlar ve tüm Visa, MasterCard'lara uluslararası para transferleri
Web sitesinde ödemeleri kabul etmek için Checkout çözümü , E-Ticaret çözümleri , Ergonomik ve 10 dan fazla dille yapılandırılmış bir arayüz,24 saat 5 gün destek ve Prag'da Ofis , Mobil Uygulamalar...
                         4- WORLDCORE MOBİL UYGULAMA
2.jpg
Farklı güvenlik seçenekleriyle mobil uygulamasını kullanabilirsiniz bunlar VoiceKey, FaceKey, Parmak Okuyucu ve klasik olan Şifreli Erişimdir.
Hesaplarınızı ve Yaıtırımlarınızı görüntüleyin , Sistem içinde anlık transferler yapın , Banka havaleleri gönderin ve alın.
Plastik ve sanal kartları sipariş edin , Şifreli para birimi fonlaması , Güvenlik ayarlarınızı yönetin , E-postalara gönderilebilecek ödeme QR kodu Mobil uygulamanın % 75 tamamlandı ve başarıyla testleri yapıldı . 2017 Ekim ayı sonunda uygulamanın kullanıma sunulacağı belirtilmektedir.
                          5-2016-2017 İSTATİSTİKLERİ
statist.jpg
6-ÜCRETLER
Bankacılık sistemi üzerine şeffaf bir yapı kurulmak amaçlanmaktadır ve ücretler her daim herkes tarafından görülebilmesi amaçlanmıştır.Aşagıda Özeti Verilen ücretlerin detaylarına https://worldcore.eu/Public/Fees adresinden ulaşabilirsiniz.
Üçüncü tarafın banka havalesini kabul etmek % 1.75
Banka kartı çıkartma 20 USD / 20 EUR
Banka kartı DHL teslimi 75 USD / 70 EUR
Banka kartı up-up 0.99 USD / 0.99 EUR
Herhangi bir Visa / MasterCard UnionPay kredi ve banka kartları 6 USD +% 2/6 EUR +% 2
7-ICO DETAYLARI
2 Ekim 2017'de ICO'nun ön satışı başlaması planlanmaktadır.
100 milyon dolara kadar bir hedef belirlendi ve Minimum 500.000 token satışı için ön satış 2 Ekim 2017'de başlatılacak .
ICO crowdsale ise 14 Ekim 2017 tarihinde başlatılacak ve alınan yatırımlar ise dijital bankacılık projesinin geliştirilmesi ve tanıtımı için kullanılacaktır. Katılımcılar Euro, ABD Doları ve kripto para birimleri ile tokenleri satın alabilecektir.
Token Simgesi : WRC
Birim fiyatı: 0.10 USD
Toplam arz: 1.000.000.000
Gelir paylaşımı:Yıllık kârın % 30'u hey yıl 31 mart tarihinde katılımcılara pay edilecektir.
Satılmayan tüm belirteçler yok edilir.
8-DİĞER BİLGİLER
Web Sitesi : https://worldcore.com/

BTT:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile


Komentar

Postingan populer dari blog ini

ICO Spotlight | SELFLLERY - Het Premier Social Platform voor het genereren van inkomsten via visuele inhoud

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum