WhiteRabbit, za ljubitelje serije i filmova, inteligentni streaming na boksu


 Nije tajna da filmovi i emisije koje gledamo ne izgledaju uvijek legalno. Postoji nekoliko razloga za to, ali možemo navesti činjenicu da nijedan distributer (Netflix, Canal Plus ili Amazon, itd.) Na kraju ima katalog koji može da zadovoljava "zavisnika" čak i nedjelju. pretplata za jednu ili dve "fetišne" serije, to nije nužno vrlo profitabilno. Hajde da ne pričamo o DVD setovima koji su praistorijski za prave fanove koji žele pratiti seriju kada je epizoda van ili film kada je dostupan na mreži.

Šta je bijeli zec?



 WhiteRabbit je projekat koji želi eksplodirati stvari na tržištu koje se čini da je sklerotsko tiho bez izgleda da zna kako da se izvuče iz nje. Koji su pogrešni mehanizmi istaknuti od strane White Rabbit:
  1. Premalo filmskih stvara novac putem digitalne distribucije.
  2. Struktura prihoda nedostaje transparentnost i likvidnost (duga odlaganja).
  3. Bez razlike između "fan" i "pirat", prvi su često prisiljeni da preuzmu ili vide svoje serije ilegalno, zbog nedostatka resursa.
  4. Izbor ograničenog sadržaja od strane distributera.
  5. Nedostatak konkurencije u snabdevanju, usporavanje inovacija. I pretplatnici sa više računa svuda, što nije komforno (korisnička imena, lozinke, itd ...)

Osnovna ideja Belog Zeca



 White Rabbit je definisan kao dodatak u vašem pregledaču, koji prepoznaje sadržaj koji ćete gledati, bez potrebe za registracijom. Odvojenjem kanala distribucije i plaćanja, White Rabbit vam nudi privilegiju višenamjenskog rješenja za plaćanje. u-jednom, sa beskonačnim mogućnostima gledanja video zapisa. 

Ali i dalje?


 Moramo razjasniti malo stvari da vidimo potencijal ovog projekta. Zamislite obožavatelja koji će gledati novu epizodu svoje serije ili filma direktno na mreži. U senci između njega i nosioca prava otvara se pametan ugovor. Blok velièina obezbeđuje savršenu transparentnost u tom pogledu. 
 Ali posebno se objavljuju kanali distribucije i gledanja filmova ili serija. Pristup svim sadržajem je moguć u vrlo ličnim uslovima. Odmah. Ovo je vrsta pretplate 3.0:
  • nema pretplate
  • šta hoćeš kad želiš
  • platite za ono što gledate, a ne za katalog
  • nema potrebe za prijavom, upravljanje podacima

 

bonus

Što je najvažnije, zavisnik iz serije voli da bude razgledan, ima pristup ekskluzivnom sadržaju: snime scene, sopstvene video zapise najvišeg kvaliteta ili sezone, interakcije sa režiserima ili glumcima i druge stvari sa sistemom u kome može ostvariti dohodak zahvaljujući svojoj strasti, sve će biti grupisano u "Zecoj rupi" koja se može uporediti sa novom generacijom video biblioteke.

Koje su koristi u poređenju sa postojećim?

Trenutne kanale možemo definisati prema svojim kvalitetima i njihovim nedostacima u skladu sa dva glavna kriterijuma: izbor i cijenu pretplate. Canal Plus će imati širok spektar serija, ali uopšte nije pristupačan. Usluga Amazon je skupa. Netflix je jeftiniji, ali postoje nedostaci u njegovom katalogu koji se nadražuju mnogim potrošačima, umorni od toga da ne pronađu sve što bi želeli da vide, i da moraju ići na neki drugi način na ribolov.WhiteRabbit prekida tržište ponudivši puta
  • beskonačan izbor
  • prihvatljiviji pristupni trošak za potrošača, pošto će biti manje posrednika, njegov novac će direktno ići vlasnicima prava putem pametnih ugovora.

Hajde da razgovaramo o brojevima

Procijenjeno je 15 milijardi dolara u pirateriji za filmsku industriju. Ipak, studija je pokazala da će skoro 60% ljudi biti spremno platiti da gleda određeni film ili seriju u strimingu. To je lepa suma koja se može spakovati svake godine, i dati svež vazduh svim filmskim stvaraocima, režiserima, glumcima i drugima koji imaju problema sa završavanjem svog meseca. 

 Očekuje se da će se prihodi od tekućine udvostručiti za pet godina da bi dostigli 65 milijardi u 2021. Netflix nije ostvario profit za 10 godina. Njegova nova strategija je da smanji katalog od 11.000 do 3.000 naslova, favorizujući "domaće" produkcije.

Neki detalji o ICO-u

Predprodaja: 27. novembar2017Main sale: 1. četvrtina 2018/30 danaSonska kapa: 5.000 ETHOhodna tarča: 12.500 ETHHard cap: 25.000 ETH

Moje mišljenje

Projekat je veoma ambiciozan. Ali nosi jasnu i iskazanu i inovativnu ideju. Napadi na tržište u svim monstruoznim tačkama.

S jedne strane, jer je težak milijarde i nema sumnje da će rasti u deceniji. S druge strane, jer je okupirana od strane veličine (HBO, Netflix, Amazon, Canal + u Francuskoj), čije modele, čak i ako su bore da adekvatno nadoknaditi sve one koji su uključeni u igri, zadrže pod kontrolom žestoka.
Potrebno je usmjeriti, know-how i marketinški plan koji je pažljivo razmišljao da se ukrči mjesto. Ali, izgleda da je WhiteRabbit razumio sve interesovanje blokchain tehnologije. Transparentnost, brzina, jednostavnost i "poremećaj", ovaj koktel je izazvan negde drugde. Zašto ne u industriji filmova i serija?

Sve se svodi na brendiranje i troškove / pogodnosti za korisnika. Stoga će stvoriti stvarni emocionalni odnos sa svojim korisnicima (naročito ljubiteljima serija, koji imaju strastvene odnose, kao što je to bilo u prošlosti koje smo imali sa romanima i njihovim autorima) i pronašli pravu ravnotežu oko toga šta će košta jednostavno, brzo, bez "glave" u uslovima optimalnog kvaliteta, epizode ili filma.

Ako WhiteRabbit može stvoriti ove uslove, iako plaća bolje za vlasnike prava, magija može da se desi.

Korisne veze

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset