UNILOT-Decentralizovaná herní platforma

hallo všichni rádi se s tebou znovu setkáme Chci představit článek s tématikou UNILOT Pojďme se pečlivě podívat, jaké jsou výhody webových stránek?


Co je Unilot?

Unilot je decentralizovaný hazard platforma, která umožňuje hráčům hrát a host on-line hry jako poker turnajů, tomboly a mnoho dalších her. Unilot bude k dispozici prostřednictvím mobilních aplikací na platformách OS a Android a bude pracovat s Unilots jako primární měnou
Unilot využívá decentralizovaný blockchain hru efektivně překonat nedůvěru spotřebitelů, představovat některé základní fair play play.Unilot pomocí inteligentní kontakty vést záznamy o hře otevřený, transparentní a nezávislá hráče úschovy fondu, mimo dosah Unilot.

Unilot výslovně vylučuje možnost přístupu na palubu, čímž se zabrání takzvaný „nesmrtelnost“, který narazí na online herní průmysl po mnoho let. Naším cílem je obnovit online hazardních her Etereum bloku, který výrazně přispívá ke zvýšení komfortu koncového uživatele přes identifikaci ze strany samotných vlastníků, přijatelnou cenu, a zaručuje okamžité platby, které nemohou být sporné.

Podrobnosti o produktu

Unilot je decentralizovaná herní platforma se zaměřením na transparentnost a bezpečnost. Unilot klienti provozují mobilní aplikace iOS a Android, nabízené prostřednictvím několika jazyků (od angličtiny, čínštiny, ruštiny atd.). Po startu Unilot by hráči měli očekávat následující hry:
Loterie
Poker
Bingo
Sociální sázení
Aukce
Casino
Vlastnosti a výhody systému Unilot
prodej tokenů
?u=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FnCaPOqh

Unilot Mobile Peněžní a herní klient
All globální Unilot hru nebo hostitele může běžet na mobilních klientů Unilot, který je speciálně navržen tak, aby zvládnout všechny komunikační jednotky peer-to-peer z iniciování a spojování ve hře provádět blockchain nezbytná opatření, například pomocí protokolu Mental pokerové karty jsou zamíchány. Unilot mobilní klient také provozuje lehkou peněženku s názvem usnadnit úschovy a zajistit okamžitou platbu na vítězství a udržení ante hru a na rozdíl od uložení hráč vyhraje. V příštím vydání bude lehká peněženka nabízet okamžité funkce konverze na jiný než Unilots krypto.
V současné době jsou mobilní klienti postaveni pouze pro systémy iOS a Android a nabízejí výběr a lokalizaci inteligentních oblastí.
Cestovní mapa

Prodej tokenů

team.
?u=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2FVoUXMDr


Distribuční značky


62% kupujících
10% rezervy
3% Bounty
10% Referral a Bonus programy
5% Poradce
10% tým
Využití prostředků

40% marketing
30% Rozvoj a rozšíření platformy
15% rozvoj podnikání a partnerství
10% provozní právo a jiné
5% konzultant
Další informace naleznete na níže uvedené webové stránce.
Webová stránka
WhitePaper
ANNBitcointalk
Facebook
Twitter
Telegram
Youtube

Profil:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile
ETH:0x949f8a52B8806f09c9695F3030f9E60c196D036C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ICO Spotlight | SELFLLERY - Het Premier Social Platform voor het genereren van inkomsten via visuele inhoud

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum