ICO UNICORNGO

Günün her zamanı! Seninle  Dürüst Yatırımcı! Bugün umut verici bir proje Unicorngo (resmi web sitesine bağlantı kabul  https://unicorngo.io )
UnicornGO - ileri genetik, tam oyun öğeleri, konum tabanlı varlık tahsisi ve kullanıcılar, tek boynuzlu, toprak, şeker kendi ticaret katta tek boynuzlu satın almak ve satmak artırılmış gerçeklik kullanımı ile bu kripto-tahsil oyun vermek ve kendi aralarında boynuzlu at doğurmak. Geçiş yaparken, anne-babasının genlerine dayanan yeni bir tek boynuzlu ata oluşturulur. Ethereum'da Çalışır (İngilizce'den - "eter", Etherium) - platform akıllı sözleşmeler temelinde çalışan blokcheyna dayanan merkezi olmayan çevrimiçi hizmetler oluşturmak için. Tek bir merkezi olmayan sanal makine olarak uygulanır. dergisinin kurucusu tarafından önerilen  Bitcoin Dergisi  , ağ 30 Temmuz 2015) ve başlatıldı 2013 yılı sonunda Vitalik Buterin Universa (bir protokol ve blokcheyn platformun yeni nesil, akıllı sözleşmelerinin bir sistem oluşturmak protokolleri ve veri setidir, orada, içinde her bir işlem Yazar blokcheyn protokolü ve Universa platformu belgeleyen merkezi olmayan bulut noter -. Borodzicz Alexander, yenilik ve teknoloji blokcheyn alanında Rus girişim yatırımcı ve ilk uzmanlardan biri)İç oyun para CANDY COIN olduğunu Ön satış açık!
Projenin özü:
Oyun kullanacak: gerçekçi genetik, coğrafi konum ve artırılmış gerçeklik, oyun içi ekonomi ve muharebe sistemi. Oyun kaynakları içerisinde değişim için bir borsa ve mutantların çıkarılması için bir gen laboratuarı oluşturulacaktır. Projenin amacı, geliştiricilerin mümkün olduğunca az kontrol edebileceği, sayısal kaynaklar açığı bulunan ilk gerçek anlamda desantralize oyunu yaratmak ve topluluk üçüncü taraflara güvenmeksizin tüm işlemleri ve eylemleri kontrol edebilecek.
Oyun, ERC-20 simgesi olan Candy Coin'e dayalı olarak oluşturulmuş bir oyun içi para birimi ile sağlanacaktır. Toplam emisyon 12.000.000 adettir. Şeffaflık, likidite değişimleriyle birlikte kripto para biriminin sanal varlıkları daha geleneksel varlık sınıflarıyla birlikte yatırım varlıklarına dönüştüren güvenli bir oyun ortamı sağlıyor. Ekonomik faaliyete ilişkin deflasyon mekanizması ile birlikte, CANDY madeni paralar sahipleri sürekli bir değer artışı görmelidirler. Belge, dünyanın nasıl oluşturulacağı, projenin teknik özellikleri, oyun sürecinin mekaniği ve ekonomi için gerekli şartları anlatıyor.

sorun

Şu anda, bu yönün gelişmesine ivme kazandıran bir CryptoKitties projesi var. Ancak bir takım sorunları var: 
1. KriptoKitties belirteçlerinin enflasyon sorunu, kriptotiklerin sınırsız çarpımı nedeniyle sınırsız arz ile ilişkilidir. 
2. Bloklama teknolojisinin tüm potansiyeli, oyunun tamamen merkezi olmayan hale getirilmesi için kullanılmaz; bu da zamana göre daha kararlı demektir.

Adresleme

Oyun, varlık zenginleşmesinin deflasyon eğilimini destekleyip oyunun keyfini çıkarmasına izin veren oyunda dijital kaynaklar açığı yaratan CANDY para kriptosu para birimini kullanan evcil hayvanlar için iyi bir düşünülmüş gen yetiştirme sistemine sahiptir. Akıllı sözleşmeler sistemi mümkün olduğunca kullanılmaktadır. Bu, tüm işlemleri gerçekleştirmenize ve UnicornGo'ya güvenmeden eylemler gerçekleştirmenize izin verir, sonuç olarak, 
yatırım ilgi ve oyununda bir artış elde ediyoruz.

Kısıtlama teknolojisi

Dağıtılmış teknolojiler, erken gelişme sürecinde olduğu için, merkezileştirilmiş teknoloji geliştikçe, dikkate almamız gereken ve ileride üstesinden gelmeyi planladığımız birkaç sınırlama vardır. Öncelikle, blok odasındaki tüm işlemler için nispeten yüksek bir fiyatla önemli kısıtlamalar getiriliyor. Ethereum ağı şu anda yaklaşık 15 tx / sn ile sınırlandırılmıştır. Güvenli ve güvenilir Ethereum yetkilendirmesi için, Metamask uzantısını kullanırız, kullanımı sadece masaüstü tarayıcılarıyla sınırlıdır. Gelecekte mobil uygulamaların geliştirilmesi ve sıfır işlemle popüler bir blok sisteme geçilmesi planlanmaktadır.

Hedefler ve misyon 

Birkaç yenilikçi teknolojiyi birleştirmek ve onları oyun dünyasında ve günlük dünyada etkili bir şekilde uygulamak için gayret gösteriyoruz. Bu taahhüt sayesinde geliştiricilerin mümkün olduğu kadar az kontrol edebileceği, dijital kaynaklar açığı olan ilk gerçek anlamda desantralize oyunu yaratıyoruz ve topluluk üçüncü taraflara güvenmeksizin tüm işlemleri ve eylemleri kontrol edebilecek.

görevler 

1. Hayvancılık hayvanları, coğrafi konumlandırma, arttırılmış gerçeklik ve nörointerazikler için gerçekçi genetik ile nörobazik gelişmelere dayalı bir oyun ortamı geliştirin. 
2. Metamask teknolojisi, Etherium ağı, oyun kaynakları içindeki borsalar ve mutant çıkarma için gen laboratuarı kullanarak oyun kripto-ekonomisi yaratılması.
Oyun hakkında UnicornGo
Engelleme teknolojisi - birinci ve ikinci aşamada etherium temelinde çıkıyoruz. Daha da önemlisi, hepsini, işlem için sıfır maliyet ve işlemin artan hızı ile daha uygun platformda çeviriyoruz. 
Artırılmış gerçeklik ortakları IZETEX'ten. Düşüncenin yardımıyla karakteri yönetmek - ortaklarımızdan BasisNeuro.

Oyunun Tanımı

Evrenimizin doğumunun ilk aşaması, tuhaf olmadığı için hayatın doğuşudur. Evrenin sakinleri harika ve güzel Unicorns'tur. Sevmeyi, göz kırpmayı ve çoğalmayı zaten bilmektedirler. Ayrıca evren geliştikçe yeni beceriler de öğrenirler. Tek boynuzlu hayvanların genleri, DNA'nın benzerliğinin renk biçiminde kendini gösteren abluka Etherium'un akıllı sözleşmesinin protokolünde kayıtlıdır. Tek bir oyuncuya ait tek boynuzlu atlar ile tüm topluluk arasında üreme olabilir. Bu durumda, oyuncuların biri takas da dahil olmak üzere seçilen yollardan birinde bir ödül alır. Sonra ikincisi, yavruları kendine bırakma şansına kavuşur. Böylece, en iyi kopyalar üzerine oyun piyasasının içinden para kazanabilirsiniz, örneğin evcil hayvanınızın çiftleşme evinde kiralanması için kiralanması ve dolayısıyla Şeker paraları ile pasif bir gelir elde edilmesi. Ancak, tek boynuzlu atların güçleri sınırsız değildir ve belirlenen zaman sınırından daha fazla çiftleşemezler. Tek boynuzlu annenin adı yalnızca yeni verilenler için yeni doğan, ancak bir kez verilebilir veya hiç verilemez. Unicornlar, teklif vermek, değerlerini sergilemek, diğer unikornları ihale etmek veya ek ödeme imkanı ile değiştirmek için Unicorn Exchange Borsasına konabilir.
İletişim bilgileri:
Profil bisul
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset