Fiancia Nedir, Ne İşe Yarar?

Fiancia kopya ticaret platformu ve aynı zamanda kripto haber kanalı işlevleri bulunmaktadır. Ticari faaliyetler için yaklaşık 3000’den fazla olmak üzere kripto dövizleri hakkında ihtiyacınız olabilecek Sosyal ağ yatırım stratejilerini barındırmaktadır. Gözünüze hoş gelecek kullanıcı dostu arayüz, ticaret faaliyetlerini kolay bir şekilde anlayabileceğiniz özellikler, Crypto NEWS TV kanalları ile canlı anlatımlar ve blockchain dünyası sizleri beklemektedir.
Kripto para birimlerindeki işlemleri kopyalama usulü ile kendiniz kullanabilirsiniz ve çevrimiçi olarak test edebilirsiniz.
Dünya’da yalnızca kripto haber kanalı alanında bir ilk olması, son dakika haberleri bu perspektif içerisinde değerlendirerek daha odaklı bilgilere ulaşabileceksiniz. Örneğin, Bitcoin neden düşüyor, düşmesine ne etki ediyor, bitcoin kurucuları, madenci cephesi, ülkelerden gelen son dakika haberler gibi sayısız konuda 24/7 haberlere ulaşabileceksiniz.
Fiancia Ico Rehberi
FIN kodu ile 1 mart 2018 13:00 GMT tarihinde ICO satışa sunulacaktır. 6 milyon belirteç ilk aşamada sizlere sunulacak ve karşılığı 3000 ETH’dir. Toplamda 30.000 ETH fonu ayrılmıştır.
Ico öncesine yönelik %10 ana satış, %75 kurucular, danışmanlar, ekip üyeleri %11 ve son olarak ödül kampanyası için %4 oranı belirlenmiştir. Şirket ve PRE-ICO aşamasını düşünürsek eğer 6 milyon FIN token tedarik edildi.
Başlangıç Tarihi: 1 Mart 2018, 13:00 GMT
Bitiş Tarihi: 15 Haziran 2018, 13:00 GMT
Numara Adı: FIN
Minimum Katkıda Bulunma: 0.1 ETH
FIN Token fiyatı: Topladığı tutara göre değişir
FIN Tanımların toplam limiti:
Sabit şapkalı: 60.000.000 FIN
Yatırımcıların Okuması Gerekenler
Yatırımların tıpkı kriptokrasi tüccarları ile kıyaslanacak şekilde ticari faaliyet içerisinde olması sağlanacak.
3000’den fazla kripto para birimlerine erişim sağlayabilirken doğru tüyolar ile kazançlı olarak bu sistemden karlı olarak çıkabilecektir.
Yatırımcıların performansları farklı özelliklerde listelenecek ve en iyi olanları kısa sürede bulabileceksiniz.
Fiancia sinyal kopyalama işlemlerinde yatırımcılara yüksek güvenlik sağlamak ile birlikte büyük olasılıkla dünyanın her tarafında yer alan kripto paralara yönelik pazarda en iyiler arasında yer alacak.
Site içerisinde sosyal ağ yatırım platformundaki etkinlikler, paylaşımlar ile güvenilir bilgilere, kaynaklara ulaşabilirsiniz.
Kendi kişisel kararlarınıza, zaman aralığına göre terminal içerisinde ticaret (al-sat) yapabileceksiniz.
Parasını kripto para dünyasında değerlendirmek ve kar yapmak isteyen yatırımcılara arzu ettikleri tüm bilgileri sağlamaktadır.
Fiancia TV Kanalı
Titiz, yenilikçi, doğru bilgiler ile habercilik. Topluma ve insanlara en doğru bilgileri sunulması ve sorumlulukları kabul etme. Yüksek hizmet kalitesi ile uzun vadeli sürdürülebilirlik. Raporlama, dürüst bilgilerin sunulması, etik standartlar içerisinde hareket etme.
Duyarlı toplu algısına sadık, revize edilebilecek bilgilerin kısa sürede sunulması, spekülasyon değil, izleyicinin ihtiyacı olan son dakika datalarının sunulması.
Fiancia Kanalının Amacı nedir?
Kripto dünyasına son eklenen coin, token, airdrop hakkında herkes anlık olarak bilgilere sahip olamayabilir. Bu açığı ortadan kaldırmak, ICO sürecinde başarılı ivmeler yakalayan, hangi borsalara dahil olacağı, yeni para birimlerinin hangisi olduğu, son dakika teknolojik gelişmeler, iyileştirmeler, madencilik cephesi, işlem süreçleri, güvenlik açıkları ve giderilmesi gibi sayısız alanda bilgiler aktarılacaktır. Pek çok sitede bu yönde araştırma yapabilirsiniz fakat tüm bilgileri harmanlayarak, spekülasyondan kesinlikle tamamen uzak olabilecek aktarımlar ile sizleri doğru şekilde bilgilendirmek istiyoruz. Bunun için deneyimli yazılımlar, tasarımcılar ile birlikte çalışarak platformu geliştirme planları yaptık ve sizlere en iyisini sunmak istiyoruz.
Fiancia İngiltere merkezli kuruluş olup Fiancia Ltd ismi ile rekabetçi kripto pazarı, şifreleme hizmetleri alanında bulunmaktadır. Fiancia toplam fonların %25’ini topluluk satışlarına sunmakta, iş geliştirme, yönetimi, kaynakları doğru zaman ve yerde kullanma, tahsis etme gibi pek çok alan sunmaktadır.
Geleneksel olarak pazarlama kavramlarını ele alırsak müşterilere ürün ve hizmet sunumu klasik anlayışı vardır. Fiancia’da ise pazarlama karması, gelişmiş ve sürekli etkileşim içerisinde bulunan teşvikler sunulmaktadır. Sürekli iletişim halinde olabileceğiniz sosyal bir platform, yatırımcılar, traderler ile bağlantı kurulması, stratejiler, kısacası yatırım alanında ihtiyacınız olan tüm donanımları sizlere vaat etmektedir.
Bisul:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile

ETH:0x949f8a52B8806f09c9695F3030f9E60c196D036C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset