Bitcoin Atom - Gedecentraliseerde Asset Exchange op Atoom Swap Lightning Network



Bitcoin is een cryptocurrency en wereldwijd betalingssysteem. Het is de eerste gedecentraliseerde digitale valuta. In plaats van dat het vertrouwen wordt gemedieerd door een bank of een andere gecentraliseerde financiële instelling, vinden transacties rechtstreeks plaats tussen gebruikers, peer-to-peer. Deze transacties worden geverifieerd door netwerkknooppunten door het gebruik van cryptografie. Speciale knooppunten, mijnwerkers genoemd, registreren transacties naar een groot publiek dat een gedistribueerd grootboek wordt genoemd, een blockchain. Bitcoins worden uitgegeven aan mijnwerkers als een stimulans om hun rekenkracht aan te trekken om het netwerk te beveiligen. 



Bitcoin Atom is een vork van de Bitcoin-blockchain met belangrijke protocolupgrades die in januari zullen plaatsvinden (bloknummer 505 888). Op het vooraf bepaalde bloknummer wordt de originele BTC-blockchain in BCA gevorkt en transacties die sindsdien zijn uitgevoerd, zullen volledig gescheiden zijn op Bitcoin- en Bitcoin Atom-netwerken. Op dat moment zal Bitcoin Atom live gaan op mainnet en een volledig functionele cryptocurrency worden.

Bitcoin Atom (BCA) is een SegWit-enabled Bitcoin-vork met atomaire swaps, hybride consensus en bliksemnetwerk. Bitcoin Atom (BCA) zorgt voor een echt gedecentraliseerde manier van digitale asset-uitwisseling met on-chain atomic swaps aan boord.

Het ontwikkelteam van Bitcoin Atom werkt aan een speciale embedded toolkit voor zowel on-chain als off-chain atomic swaps, waarmee cryptocurren op een probleemloze manier over verschillende blockchains kunnen worden uitgewisseld. Lightning Network off-chain swaps gepland voor lancering in 2018. 

Alle Bitcoin-houders die hun privésleutels bezitten op het moment van de splitsing (bloknummer 505 888) ontvangen Bitcoin Atom tegen het tarief van 1 BTC = 1 BCA. U moet uw Bitcoin privé-sleutels besturen om Bitcoin Atom te claimen en af ​​te handelen. 

Vervolgens zal het BCA-team zich richten op de ontwikkeling van toolkit voor atomaire cross-chain trading en het LN-model integreren met off-chain-swaps in Bitcoin Atom. De routekaart met betrekking tot deze mijlpalen is te vinden op de officiële BCA-website (zie hieronder).



Bitcoin Atom (BCA) maakt gebruik van hetzelfde hashing-algoritme als Bitcoin (BTC), dus de basisdetails van mijnbouw zijn hetzelfde, voor zover het eisen betreft. De volledige knooppuntsoftware (zowel gecompileerde binaries als bronnen) wordt kort na de splitsing gepubliceerd op bloknummer 505888. Dit wordt apart aangekondigd in alle BCA-kanalen. Zodra dit gebeurt, kunnen mijnwerkers gaan werken aan de nieuwe Bitcoin Atom-keten.

Het Bitcoin Atom-team is verheugd aan te kondigen dat de mijnbouwpool Multipools heeft bevestigd dat het Bitcoin Atom ("BCA") zal opnoemen, dat op 25 januari 2018 op bloknummer 505888 vorkt.

Bitcoin Atom is deze technologie:
  • The Power of Atomic Swap
  • Geavanceerde mechanismen voor Interblockchain
  • Jaar onderzoek naar blockchain


Bitcoin Atom-functies

Hybride consensus
Het BCA-netwerk wordt bovendien beveiligd door gebruik te maken van de zogenaamde hybride consensus: zowel PoW- als PoS-modellen worden opgezet, waardoor de netwerkstabiliteit wordt verhoogd en de mijnwerkers minder worden, waardoor de 51% -aanval waarschijnlijk wordt verlaagd.

Lightning Network Swaps
Bitcoin Atom-ontwikkelingsteam werkt aan de LN-implementatie, waardoor directe off-chain atoomwaps mogelijk zijn. LN-transacties zijn goedkoper, nuttiger voor kleinere transacties en hebben betere privacy-eigenschappen.
Atomic Swap Powered
Door gebruik te maken van ingebouwde hash time-locked contracten (HTLC's) en een eigen HTLC API, probeert Bitcoin Atom de manier te verstoren waarmee we cryptocurrencies vandaag de dag uitwisselen, onafhankelijk van tussenpersonen en gecentraliseerde entiteiten.
Atomic Swaps (AS), momenteel geïmplementeerd via HTLC's on-chain en mogelijk via Lightning Network (LN) off-chain, brengen een mogelijkheid om activa direct tussen blockchains te swapken zonder tussenpersonen. Dit vermogen wordt atomaire cross-chain-handel genoemd en we stellen de Bitcoin Atom's ondersteuning hiervoor als kern voor, door AS API en een reeks handelshulpprogramma's met meerdere ketens in de originele Bitcoin-kernsoftware te brengen en deze in BCA te verwerken.
Bitcoin Atom-portefeuilles:
 
Bitcoin Atom heeft partners in ruilingen:
  • OKEX
  • YObit.net
  • EXRATES


Wegenkaart 

September 2017
Atomic Swap Research 

oktober 2017
Conceptontwerp 

november 2017
AS-keten op de keten

December 2017
Replay Protection 

januari 2018
Hybrid Consensus 
Mainnet start 

februari 2018
HTLC API Impotementation 

maart 2018
AS Toolkit komt 

eind 2018 uit
als Lightning Network





Muntspecificatie


Ticker Symbool: BCA Max Supply: 21 miljoenDistributie: Mining, Minting, Beweren PoW algoritme: SHA256 PoW Block Interval: 10 Minuten PoS Block Interval: 10 Minuten Block grootte (werkelijke): 1M (2-4M)Moeilijkheidsgraad aanpassing: 2 Weken Gem tx bevestigingstijd: 5 minuten Atomic swaps:Ja Segwit: Ja Replay-beveiliging: Ja Uniekadresformaat Ja


KLIK LINK HIERONDER VOOR MEER
Bitcoin Atom-site: https://bitcoinatom.io/
Bitcoin Atom Telegram:http://t.me/bitcoinatom
Bitcoin Atom Facebook:http://facebook.com/atombitcoin

Bitcoin Atom Twitter:https://twitter.com/atombitcoin
Profil:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile

ETH:1JdxVfgAhRd2rWMbFbwBeW4MaDqoiV7kX6

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum

VR MED: multifunctionele medische headset