AlgoTradingFUN [ATF] BLOCKCHAIN-technologie HANDEL



AlgoTradingFUN [ATF] heeft en blijft decentrale leadgeneratietechnologie ontwikkelen, gebaseerd op het idee van crowdsourcing datacollectie en blockchain-handel. Service zal de kosten verlagen voor zoeken en valideren van het publiek dat nodig is voor het bedrijfsleven. Een dergelijke zoekopdracht zal op verzoek door een agent worden uitgevoerd. De agent wordt gemotiveerd door ERC20-token [ATF] te ontvangen voor uitgevoerd en geaccepteerd werk. Dit is de website https://www.atftoken.io/
Rekening houdend met de ontwikkeling van de blockchain-technologie, richten we al onze middelen op het overdragen van het platform naar de blockchain-technologie en het implementeren van unieke services voor klanten die gericht zijn op een nog hoger niveau van transparantie van handelsprocessen voor klanten, operationele beveiliging, betrouwbaarheid van alle klantentransacties en handelsresultaten, veiligheid van het kapitaal van klanten.
We zijn van plan de basisdiensten te transformeren in het 2e-3e kwartaal van 2018. En de hele keten van processen voor het werk van klanten met onze oplossingen en technologieën die we in het 4e kwartaal willen voltooien.
HANDEL
  1. Meer dan 80 tools zijn beschikbaar om op dit moment met robots te handelen.
  2. Op de datum van deze documentvoorbereiding brachten onze robots onze klanten gemiddeld 2,4% in dollars van hun kapitaal per maand.
  3. Elke robot heeft een strikte risicobeheersing voor de positie en het multi-level systeem voor klantenhuishouding.
  4. Handelsalgoritmen en algoritmes voor kapitaalbeheer die we hebben ontwikkeld voor meer dan 6 jaar handels- en investeringsbeheer zijn onze KNOW-HOW en de belangrijkste troef van ons bedrijf.
GEGEVENSVERZAMELING 
De crux van AlgoTradingFUN crowdsourcing-technologie voor gegevensverzameling maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk van een onbeperkt aantal medewerkers die automatisch nieuwe openbaar beschikbare gegevens aan het systeem toevoegen of een bestelling uitvoeren voor lead search die van tevoren is geplaatst. 
Projectstatus 
Het platform van algoritmische services, waaronder tradingrobots voor integratie met alle beroemde vloeibare tools en uitwisselingen in de wereld. We zullen creëren voor de verschillende groepen klanten - handelaren, investeerders, fondsen, kapitaalmanagers - eigen diensten hun behoefte en vanwege de schaal van ons platform zullen we in staat zijn om de gemeenschap te voorzien van flexibele hulpmiddelen voor de ontwikkeling van hun oplossingen en diensten. .
Wanneer ons ATF-token wordt vrijgegeven voor crypto-actieve uitwisselingen, kunnen klanten met deze stap onze tokens ruilen voor andere bezittingen en wisselen ze voor fiat-valuta's in. 
We creëren twee gebieden in ons project voor samenwerking met zakelijke partners en individuen. Het bouwen van een open, groeiende gemeenschap van klanten die aan ons project is gewijd, is onze belangrijkste ontwikkelingsrichting. Onder potentiële partners zullen we samenwerken met internetsites, servicebedrijven en winkels om een ​​keten te creëren om tokens te noteren als punten in het loyaliteitsprogramma.
Onze partners per platform, bijvoorbeeld, handelaren, fonds- en kapitaalbeheerders zullen in staat zijn om hun diensten te creëren, toepassingen met behulp van robots op basis van ons platform. Een dergelijk ontwikkelingspad zal toelaten de groei van het aantal diensten, in het aantal klanten, in de prijs van ATF-tokens te vergroten. 
We zijn al met een aantal makelaars, zoals Finam (in Rusland) en Interactive Brokers (in de VS) gaan samenwerken om onze klanten één enkele service te bieden, van het openen van accounts tot het maken van winst op een legitieme en volledig transparante manier. 
gecompileerde informatie whitpaper: https://docs.wixstatic.com/ugd/825d3b_1cdd5ef8ca0b4c1593034bc0acf775f8.pdf
INKOMSTENGENERATIE
U kiest de services die u wilt gebruiken. 
U koopt ATF-tokens om toegang tot services te bieden. 
Wij verbinden u met diensten en hebben u zorgvuldig begeleid in alle fasen van het serviceverbindingsproces. 
Zodra de service is geactiveerd, beginnen de bijbehorende robots te werken. 
Aan de hand van de resultaten van een week of een maand ziet u in uw persoonlijke account de resultaten van de service en uw inkomsten. 
Wanneer u wilt trekken inkomen, je geld op te nemen (als je verbonden bent met onze rekening) of een inkomen uit> de diensten van onze robots op uw persoonlijke account 
Aan het einde van de dienst periode, een deel van de ATF tokens worden verwijderd om de groei van de ATF-tokensprijs te verzekeren
Onze klanten zullen kortingen voor ATF-tokens op onze website en het partnernetwerk kunnen krijgen. 
Wanneer uw kapitaal groeit, koopt u ATF-tokens om services binnen het ATF-ecosysteem of op de> exchange te blijven gebruiken.
PRIJZEN en KORTINGEN VOOR ATF TOKENS
Pre-ITO-periode 12/24/2017 tot 2/8/2018. De ITO-periode wordt bovendien aangekondigd na de pre-ITO-resultaten.
Aankoopparameters voor ATF-tokens
Op pre-ITO 1 ETH = 400 ATF-tokens. 
Bij ITO 1 ETH = 320 ATF tokens.
Als u tokens koopt voor een bedrag van 10 ETH, is de volgende extra korting op het inkoopvolume van toepassing op de prijs die van kracht is op de datum van tokenaankoop:
Wanneer u 10 tot 20 ETH koopt, bedraagt ​​de korting 4%. 
Wanneer u 20 tot 100 ETH koopt, bedraagt ​​de korting 8%. 
Wanneer u 100 tot 400 ETH koopt, bedraagt ​​de korting 16%. 
Als u meer dan 400 ETH koopt, bedraagt ​​de korting 32%.
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1534306;sa=forumProfile
Eth:0x949f8a52B8806f09c9695F3030f9E60c196D036C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ICO Spotlight | SELFLLERY - Het Premier Social Platform voor het genereren van inkomsten via visuele inhoud

Ֆոնդի ֆանտազիա: Շատ մեծ գումար վաստակելու ձեր հնարավորությունը:

MINERVA - Procesori i parë i kundërt i tregjeve në botë & Mirë se erdhët në Smart Money në Blockchain Ethereum